111 Tuotteet

Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimesi on täysin turvassa My Suojakuori -suojakuori n kanssa.

Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimesi on täysin turvassa My Suojakuori -suojakuori n kanssa. Tutustu Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, tarvikkeja ja näytönsuojat yksinomaan luurille. Uusi S20 Plus on valmistajan uusi premium-älypuhelin. Siinä on 6,7-tuumainen HDR10+-sertifioitu Amoled-näyttö, nelinkertainen valokuvakenno, joka tarjoaa ultralaajakulma- ja Xoom 3x -monipuolisuuden, sekä Exynos 990 -suoritin (7 nm:n ja ydillä). Siinä on ToF-valokuvakenno syväterävyyttä varten ja 4500 mAh:n akku, joka on yhteensopiva 45 w:n pikalatauksen kanssa. Valokuvistasi ja videoistasi tulee parhaita mahdollisia, ja Samsung on panostanut niiden laatuun. Tiimimme tarjoaa sinulle uskomattoman suojan: ohuja kuorja , suojuksja ja pussit, jotka toimivat hands-free tukena, sekä erittäin kestävän kalvon ja karkaistun lasin suojauksen. Tutustu valikoimaamme!

Eksklusiivisja suojakuorja , kannja , lisävarusteja ja näytönsuojat Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimelle.

Eksklusiivisja suojakuorja , kannja , lisävarusteja ja näytönsuojat Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimelle. Dealy tarjoaa ohuja ja kevyja suojat, jotka pitävät puhelimesi täysin turvassa. Ne ovat kaikki täällä! Ohuja läpinäkyvät, yksivärisja taipuisat tai jäykät silikonisuojakuorja , joissa on motiiveja (eläimiä, maisemia, paljja teja...), korttipidike tai tukirengas. Voit valita hiilikuitu-, krokotiili- tai keinonahkakuorja ja paljon muuta. Magneja tikiinnityksellä varustja ut kannja ja taskut toimivat myös lompakkoina. Tästäkin löytyy uskomaton valikoima (keinonahka, litsien nahkatehoste, rja rotyyli, kantolenkki lla, irrotja tavalla kuorella...). Lisävarusteemme on suunniteltu yksinomaan matkapuhelintasi varten ja optimoivat sen käytön. Kalvo- ja karkaistujen lasisuojiemme avulla voit suojata puhelimesi takaosan, näytön ja linssit säilyttäen samalla sen muotoilun ja suorituskyvyn.

Dealy : hyvät hinnat ja henkilökohtainen neuvonta

Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa sähköpostitse tai puhelimitse ja autamme sinua löytämään suojan Samsung Galaxy S20 Plus -puhelimellesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.