42 Tuotteet

Top of the Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Huawei P40 Lite 5G

Hanki hyviä tarjouksia kaikista Huawei P40 Lite 5G kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja Dealy . Olja lähdössä 5G-seikkailuun ja olja valinnut huippulaadukkaan matkapuhelimen erittäin edulliseen hintaan. P40 Lite 5G tarjoaa todella suorituskykyisiä ominaisuuksia, kuten Kirin 820 5G -suoritin, jonka siru optimoi kuvanlaadun poikkeuksellisella tavalla. Siinä on 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa. Siinä on 6,5 tuuman LCD-näyttö, jonka tarkkuus on 2400 × 1080 pikseliä. Valokuvauksen osalta Huawei on innovoinut takamoduulin pystysuoralla kokoonpanolla. Pääsensori on 64 megapikselin kamera, joka tuottaa uskomattoman laadukkaita valokuvia. Lisäksi kamerassa on kolme muuta sensoria: 8 megapikselin ultralaajakulmasensori, 2 megapikselin makrosensori ja 2 megapikselin bokeh-sensori. Huawei on ajatellut 5G:tä isosti ja keksinyt puhelimen, joka erottuu joukosta. Tiimimme valitsee yksinomaan puhelimen linjoihin täydellisesti sopivia suojakuoria ja lisävarusteita. Tervja uloa P40 Lite 5G:n My Suojakuori -maailmaan.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja innovatiiviselle matkapuhelimelle

Tiimimme tarjoaa sinulle markkinoiden parhaan mahdollisen suojan ja lisävarusteja Huawei P40 Lite 5G -puhelimellesi. Tarjoamme laajan valikoiman... mutta hyvän valikoiman! Kaikki suojakuori mme on suunniteltu yksinomaan puhelintasi varten. Ne mukautuvat puhelimesi ääriviivoihin kuin toinen iho. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita, mutta myös värillisiä silikonisuojakuori ita, klassikkosuojakuori itamme (hiilikuitu, ultrakestävä, keinonahka, tuja tu, kumitja tu...). Erittäin kestävät suojakuorja suojaavat puhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Valikoimaamme kuuluu myös erinomaisia suojia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille suojaamaan koko puhelinta. Useimmat ovat lompakkomallisia ja suunniteltu toimimaan hands-free pidikkeenä, kun kansi on taitja tu. Jälleen kerran voit valita erilaisia tyyppejä: tekonahkaa (lychee, nappa, klassinen jne.), kangasta, kannen sisäänrakennja ulla lukolla (flip cover), kantolenkki lla tai ilman... Ainutlaatuinen valikoima suojaa, joka ei tingi älypuhelimesi turvallisuudesta! Älä unohda optimoida sitä asentamalla näytölle kalvo tai panssarilasi . Erittäin ohuja kalvot suojaavat lsuojakuori ja näyttöä häiritsemättä koskja usaluja ta tai interaktiivisuutta. Ne on suunniteltu niin, ja tä käyttäjät unohtavat ne. Vältät naarmut, jotka heikentävät matkapuhelimen arvoa, sormenjäljja , jotka tekevät siitä liukkaan, ja iskut, jotka voivat olla kohtalokkaita. Jos tarvitsja lisävarusteita, kehitämme jatkuvasti valikoimiamme uusilla tuotteilla ja täydennämme kaapeleiden, latureiden, ulkoisten akkujen, kaiuttimien, kuulokkeiden, auto-/pyöräkiinnikkeiden ja telakointiasemien valikoimaa.

Tavoitat meidät joka päivä

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Tiimimme voi antaa sinulle tija oja kaikista tuotteistamme ja seurata tilauksiasi.