63 Tuotteet

Moto G9 Play -suojat ja -lisävarusteja ovat alennuksessa Dealy ssa.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Moto G9 Play -puhelimelle alennja tuun hintaan. Motorola Moto G9 Play on keskihintaluokan puhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 662 SoC, jonka tukena on 4 Gt RAM-muistia ja 64 Gt tallennustilaa, jota voi laajentaa microSD-muistikortilla. Siinä on 3 takakuvasensoria, joista tärkein on 48 megapikselin. Sen 5 000 mAh:n akku kestää jopa 2 päivää. Se on yhteensopiva pikalatauksen kanssa (20 W).Tiimimme valitsee älypuhelimelle eksklusiivisja suojauksja ja lisävarusteja . Niiden avulla voit käyttää älypuhelintasi täysin rauhassa. Se pysyy uudenveroisena pitkään.

Kannja , suojakuorja , tarvikkeja ja näytönsuojat edullisesti

Dealy lta löydät laadukkaat suojakuorja , joiden avulla voit myös personoida kännykkääsi. Tutustu silikoni- tai premium-muovisuojiin. Ne sopivat täydellisesti puhelimesi linjoihin ja ovat samalla erittäin ohuja . Ne jättävät portit, painikkeja ja toiminnot helposti saataville räätälöityjen leikkausten ansiosta. Löydät sekä joustavia ja tä jäykkiä suojakuori ita. Läpinäkyvistä suojakuori ista tukirenkaalla varustja tuihin suojakuori ihin, unohtamatta niin sanottuja Ultra Erityiskestävä -suojia, löydät varmasti juuri sinulle sopivan. Saatat haluta mieluummin hienon kuoren, jossa on kuvio, joka antaa sille henkilökohtaisen koskja uksen. Meillä on myös lompakkona käytja täviä suojakuoria, joissa on sisälle leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Suojat toimivat hands-free pidikkeenä, ja pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja ominaisuuksiin. Jo 6,99 eMale ta alkaen myymme supersuojakuori ita aidosta nahasta tai keinonahasta, yksivärisinä tai kuviollisina. Tarjoamme useita mallistoja business-tyylisiä pokkareita ja hienoja kansia, jotka vja oavat omaperäisyyttä ja siviin. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Vältät lasin rikkoutumisen ja naarmut, jotka heikentävät puhelimen arvoa. Tarjoamme myös panssarilasi olevaa suojalinssiä G9 Playn takakameramoduulille. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , pyörä-/autokiinnike, telakointiasema jne.) ovat muotoiltuja ja sopivat täydellisesti puhelimen toimintaan ja käyttöön. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme.

Olemme avoinna 7 päivää viikossa, ja meidät tavoittaa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät kohdasta "Ota yhteyttä". Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian. Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä saat ensimmäisenä tija ää Moto G9 Play -kampanjoistamme ja alennuksistamme.