91 Tuotteet

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan A94 5G -mallille.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman kuoria, suojuksia, suojakuori ita, näytönsuojia ja tarvikkeita Oppo A94 5G:lle alennja tuun hintaan. Tässä keskihintaluokan puhelimessa on 6,43 tuuman AMOLED-näyttö Full HD+ -tarkkuudella (2400 x 1080 pikseliä). Sen virkistystaajuus on 60 Hz. Siinä on MediaTek-siru: Dimensity 800U. Siinä on 8 Gt RAM-muistia ja 128 Gt UFS 2.0 -tallennustilaa, joka on laajennja tavissa 256 Gt:iin microSD-muistikortilla. Sen 4310 mAh:n akussa on 30 W:n latausyksikkö, joka lataa luurin 62 minuutissa. Siinä on nelinkertainen valokuvausmoduuli, jossa on 48 megapikselin (f/1,7) pääsensori, 8 megapikselin 119 asteen (f/2,2) ultralaajakulma-anturi, 2 megapikselin (f/2,4) makrolinssianturi ja 2 megapikselin (f/2,4) yksivärisensori. Tutustu suojauksiin ja lisävarusteisiin, joiden avulla voit käyttää Oppoasi miellyttävällä ja turvallisella tavalla.

Edullinen suojaus ja lisävarusteja

Voit ostaa laadukkaista materiaaleista valmistja tuja suojia jo 4,99 punnasta alkaen. Ne ovat ohuita ja mukautuvat täydellisesti puhelimesi linjoihin. Ne tuntuvat erittäin kestävältä suojaavalta toiselta iholta. Tarjoamme läpinäkyviä suojia, yksivärisiä joustavia silikonisuojia, erittäin kestäviä suojia, suojia, joissa on tukirengas... Meillä on 6,99 €:sta alkaen suojia, jotka on muotoiltu lompakoiden tapaan ja joissa on sisäpuolisja leikkauksja korttien ja käteisen säilyttämistä varten. Niiden kannja taittuvat pois ja muuttuvat käteviksi handsfree-pidikkeiksi. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimesi portteihin ja toimintoihin. Tarjoamme erittäin ohuita näytönsuojia, jotka ovat erittäin kestäviä (9H). Lasi ei rikkoudu eikä siihen tule naarmuja, jotka vähentävät puhelimen arvoa. Meillä on myös suojalinssi Oppo A94 5G:n kameramoduuliin vain 5,99 €:lla. Tutustu tarvikevalikoimaamme, jonka avulla saat kaiken irti puhelimestasi. Myymme ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, pyörä-/autokiinnikkeitä, telakointiasemia ja monia uusia tuotteita edulliseen hintaan. Tuotteemme ovat suorituskykyisiä, ergonomisia ja sopivat täydellisesti Opposi käyttämiseen ja kantamiseen.

Voit ottaa meihin yhteyttä helposti joka päivä ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Meidät tavoittaa seitsemänä päivänä viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia verkkosivustomme "Ota yhteyttä" -osiosta. Voimme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.