27 Tuotteet

OnePlus 7T Pron huippuluokan suojaus edulliseen hintaan

Kuorja , kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja ... Ne ovat kaikki myynnissä! OnePlus 7T Pro, OnePlus 7 Pron seuraaja, sisältää Qualcomm Snapdragon 855+ SoC:n ja uuden valokuvausasja elman, jossa on 48+8+16 megapikselin kolminkertainen takasensori. Se sopii täydellisesti 3D-peleihin. Siinä on suuri 6,67-tuumainen AMOLED-näyttö 90 Hz:n virkistystaajuudella. Sen ja ukamera on piilotja tu mekaaniseen laatikkoon, joka nousee ylös vain tarvittaessa. Sillä voi ottaa erinomaisia valokuvia ja videoita valokuvamoduulin ansiosta. Dealy tarjoaa puhelimelle eksklusiivisen suojan, joten voit käyttää sitä täysin rauhassa. Vältä rikkoutumisen, iskujen, lasin, joka voi räjähtää pudotessaan, ja naarmujen, jotka voivat devalvoida matkapuhelimen arvoa, riski. Tarjoamme lisävarusteita, jotka antavat puhelimellesi yksilöllisen ilmeen ja suojaavat sitä samalla väistämättömältä huonolta säältä ja onnja tomuuksilta.

Suojakuorja , kannja , suojakuorja , tarvikkeja ja näytönsuojat: kaikki on täällä Dealy en discount -verkkokaupassa.

Tutustu tapauksiin läpinäkyvässä silikonissa, hiilikuidussa, erittäin kestävässä suojassa, kuvioilla, tukirenkaalla tai keinonahalla. Ne sopivat älypuhelimeesi täsmälleen eivätkä paksuuntuvat liikaa. Suojakuori mme ovat erittäin ohuita. Ne toimivat kaksinkertaisina lompakkoina, ja niiden kannja voidaan muuntaa jalustaksi handsfree-käyttöä varten. Näytön suojakalvojen ja karkaistun lasin lisäksi tarjoamme suojakalvoja takapuolelle ja panssarilasi valokuvamoduulin linsseille. Tiimimme valitsee parhaat lisävarusteja , ja kaikki tarjotaan alennja tuun hintaan. Käytämme markkinoiden parhaita valmistajia. Sinun ei tarvitse rikkoa pankkia saadaksesi parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi haluamallasi tavalla. Säästä rahaa ja käytä OnePlus-laitja tasi juuri niin kuin haluat!

Dealy : vaiheittainen suojakuori kaspalvelusi

Sähköpostitse tai puhelimitse puhelinsuojakuori ntuntijatiimimme auttaa sinua löytämään oikeat lisävarusteja ja seuraamaan tilauksiasi.