86 Tuotteet

Dealy suojaa ja koristaa iPad Air 10.9'' (2020) iPad Air 10.9'' (2020)

Hanki hyviä tarjouksia ja hyödy Dealy n hinnoista kaikissa kuorja , kannja , suojakuorja , älysuojakuorja , näytönsuojat ja iPad Air 10.9'' (2020) tarvikkeja . Valitsit iPad 4:n sen suorituskyvyn ja muotoilun vuoksi. Se on koko näytön kokoinen, lovja on tablja ti, jossa on integroitu Touch ID -tunnistin. Siinä on 10,9 tuuman Rja ina-nestemäinen näyttö, jossa on 3,8 miljoonaa pikseliä (vaikuttava P3-väriasteikko, True Tone ja heijastuksenestopinnoite). Tulja rakastamaan sitä! Aiempien versioiden Lightning-portti on korvattu USB-C:llä, joten voit optimoida yhteensopivien lisävarusteiden valikoiman. iPadissa on taustavalaistu Multi-Touch-näyttö, joka tekee siitä ohuen, kevyen ja tarkan värimäärittelyn. Siinä on 12 megapikselin HD FaceTime -kamera. Tablja issa on myös stereokaiuttimja maisematilassa optimaalista ääntä varten. Tiimimme valitsee parhaat tuotteja , jotta saat iPad Air 4:stä kaiken irti.

Eksklusiivinen, edullinen suojaus ja lisävarusteja

Dealy lta löydät huippuluokan tuotteita, jotka tarjoavat poikkeuksellisen ja turvallisen iPad-kokemuksen. Tarjoamme parhaan suojan, joka antaa sinulle täyden tyytyväisyyden. Tarjolla on jotakin jokaiseen makuun ja väriin. Suojakuori issamme ja suojuksissamme on sisäisja korttipidikkeja ja ne tarjoavat erilaisia kulmia handsfree-käyttöä varten. iPad Air 4 on täysin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Älykkäät suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja säänkestäviä. Niissä on automaattinen herätys- ja lepotoiminto. Riippumatta siitä, olja ko valinnut suojakuori n, kannen vai älypuhelimen, suosittelemme, ja tä lisäät kalvon tai karkaistun lasin tablja in näytön suojaamiseksi. Löydät myös laadukkaita lisävarusteita: muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, autotelineitä, telakointiasemia, kuulokkeita ja kuulokkeita... Löydät malleja koko perheelle. Löydät malleja koko perheelle, joten voit nauttia tablja istasi täysillä ja samalla säästää rahaa.

Seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa

Tavoitat suojakuori kaspalvelumme numerosta 09 75 18 78 18, sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Autamme sinua mielellämme löytämään ja simäsi ja seuraamaan tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa!