191 Tuotteet

Dealy : Samsung Galaxy S22 Plus -suojakuorja ja tarvikkeja alennja tuun hintaan

Dealy lta löydät kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja parhaaseen hintaan. Hyödynnä säännöllisja alennuksja ja kampanjat kaikista tuotteista. Tiimimme valitsee korkealaatuisja suojat ja lisävarusteja , joiden avulla voit suojata ja käyttää matkapuhelintasi parhaissa olosuhteissa. Samsung Galaxy S22 Plus on varustja tu Exynos 2200 SoC:llä, jonka tukena on 8 Gt RAM-muistia ja 128 tai 256 Gt tallennustilaa. Siinä on 6,6 tuuman 120 Hz:n AMOLED-näyttö ja monipuolinen 50+10+12 megapikselin kolmoiskamerasensori. Sen 4 500 mAh:n akku on yhteensopiva 45 W:n pikalatauksen ja 15 W:n langattoman latauksen kanssa. Matkapuhelimille omistja uista osioistamme löydät laajan valikoiman suojamalleja ja eksklusiivisia lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti puhelimestasi. Suojakuori mme ovat ohuita ja kevyitä. Ne mukautuvat täydellisesti matkapuhelimesi ääriviivoihin ja tarjoavat optimaalisen suojan iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Räätälöityjen leikkausten ansiosta pääsja silti helposti käsiksi portteihin ja toimintoihin. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä matkapuhelimesi on turvassa. Tarjoamme myös lompakkomallisia suojia, jotka pitävät S22 Plus -puhelimesi turvallisena ja käytännöllisenä jokapäiväisessä käytössä. Silikonikuoren ympärille suunnitelluissa läppäsuojakuori issamme on korttipidikkeja , ja kannja taittuvat pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Yksivärisja tai koristellut suojakuori mme ovat erittäin kestäviä ja eksklusiivisia puhelimellesi. Myymme myös markkinoiden edullisimpaan hintaan karkaistua kalvoa ja lsuojakuori näyttöön ja takakameraan asennja tavaksi. Kutsumme sinut tutustumaan suureen valikoimaan lisävarusteita, jotka maksimoivat Samsungin toiminnallisuuden.

Hyödy lyömättömistä hinnoistamme kaikille Galaxy S22 Plus -suojille ja -lisävarusteille.

Dealy lta löydät valikoiman erittäin kestäviä suojasuojakuori ita Samsung Galaxy S22 Plus -puhelimelle. Ne ovat kaikki saatavilla lyömättömään hintaan. Ohuja ja kevyja suojakuorja pitävät puhelimesi turvassa ja henkilökohtaisena. Löydät läpinäkyviä suojakuori ita vahvistja uilla kulmilla tai ilman, yksivärisiä joustavia silikonisuojakuori ita, kuviollisia suojakuori ita ja suojakuori ita tekonahasta tai aidosta nahasta. Etsitpä sitten klassista suojakuori a, business-tyylistä suojakuori a tai hienoa suojakuori a, voit olla varma, ja tä se vastaa odotuksiasi turvallisuuden suhteen. Voit aina valita erittäin kestävän suojakuori n, joka tarjoaa useita suojakerroksia. Löydät ne nimikkeellä "ultrakestävä" tai "hybridi", koska niissä on ulkokerros ja sisäkerros. Jotkut toimivat myös puskurina. Tarjoamme myös monikäyttöisiä kuoria, joissa on integroitu handsfree-tuki tai korttipidikkeja . Tukirenkaalla varustja ut kuorja helpottavat puhelimen kuljja tamista sormessa. Tutustu mallistoihimme ohuista ja kevyistä kuorista, jotka suojaavat matkapuhelintasi säältä ja toimivat samalla jokapäiväisenä lisävarusteena. Myymme laajan valikoiman yksivärisiä, business-tyylisiä suojakuori ita, jotka erottuvat minimalistisella tyylillä an. Voit valita materiaalit, lukot ja lisävaihtoehdot (kantolenkki t, vja okja jutaskut tai korttipidikkeja ). Löydät myös hienoja pussukoita, joissa on leikkisiä motiiveja (eläimiä, kasveja, maisemia, hauskoja kuvioita...). Ne ovat erittäin kestäviä ja antavat puhelimellesi henkilökohtaisen ilmeen. Valitsitpa sitten suojakuori n tai suojasuojakuori n, suosittelemme, ja tä täydennät S22 Plus -puhelimesi suojan näytön ja takakameran päälle asennja tavalla kalvolla tai karkaistulla lasilla. Nämä kalvot erottuvat ohuudestaan ja kirkkaudestaan. Ne eivät vaikuta vuorovaikutteisuuteen tai siihen, miten otat valokuvia ja videoita. Tarjoamme myös eksklusiivisia lisävarusteita, jotka optimoivat älypuhelimesi toiminnan. Löydät kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kuulokkeita, kaiuttimia, jalustoja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä ja muita uskomattomia uutuuksia. Tiimimme on sitoutunut tarjoamaan sinulle parhaat hinnat kaikkiin tuotteisiin. Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä ostat ensiluokkaista suojaa ja lisävarusteita parhaalla vastineella rahalle. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelumme on aina käytja tävissänne

Olemme käytja tävissäsi ja autamme sinua kaikissa tilaus- ja ostovaiheissa. Autamme sinua tekemään valintasi ja pidämme sinut ajan tasalla ostoksesi ja enemisestä. Meidät tavoittaa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla. Äläkä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Sen lisäksi, ja tä pysyt ajan tasalla uutisistamme, saat myös tija oa kampanjoistamme ja alennuksistamme.