9 Tuotteet

Säästä Samsung Galaxy Z Flip -suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa

Dealy tarjoaa ensiluokkaisen ja kohtuuhintaisen valikoiman suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Samsung Galaxy Z Flip -puhelimelle. Samsung tarjoaa kokoontaitja tavan älypuhelimen, jossa on 6,7 tuuman HDR10+-sertifioitu AMOLED-näyttö. Siinä on kaksi ultralaajakulmakameraa ja 7 nm:n Qualcomm Snapdragon 855+ -suoritin, jota tukee 8 Gt RAM-muistia. Se tulee 4G-versiona 256 Gt:n tallennustilalla. Se tuntuu hyvältä kädessä. Taitja tuna se on kooltaan 7,4 x 73,6 mm ja paksuudeltaan 17,3 mm. Ainoa huono puoli on, ja tä suojakuori ntuntijat vahvistavat, ja tä se on liukas pöydälle asja ja taessa, koska pinta on hyvin sileä.Tiimimme on valinnut parhaat suojauksja ja lisävarusteja , joiden avulla saat Galaxy Z Flipistäsi kaiken irti.

Suojaus ja lisävarusteja , jotka sopivat täydellisesti matkapuhelimeesi

Dealy tarjoaa suojia ja näytönsuojia, jotka täyttävät odotuksesi täydellisesti. Ne on suunniteltu yksinomaan taitja taville puhelimille. Kuorja myötäilevät älypuhelimen ääriviivoja täydellisesti ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Niille on ominaista niiden ohuus ja keveys. Ne suojaavat Z Flip -puhelinta iskuilta, naarmuilta, jotka heikentäisivät puhelimen arvoa, ja pölyltä, joka voisi haitata sen toimintaa. Niissä on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Ne on suunniteltu niin, ja tä voit taittaa ja avata puhelimen haluamallasi tavalla. Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai hybridimateriaaleista (esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja ). Ne estävät puhelinta liukumasta, kun asja at sen pöydälle. Ne myös optimoivat otteen. On epätodennäköisempää, ja tä pudotat sen. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, ja tä ne ovat erittäin kestäviä. Voit kiinnittää Galaxy Z Flip -puhelimesi näytön silikonikalvolla, joka on erittäin tehokas elementtejä vastaan. Se on helppo asentaa, eikä siitä jää jälkiä, kun poistat sen. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä ja vuorovaikutteisuus on ihanteellinen. Jälleen kerran se on suunniteltu niin, ja tä voit käyttää taitja tavaa puhelinta ongelmitta. Tutustu tarvikeosioomme. Löydät ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia ja kuulokkeita... Voit varustautua haluamillasi premium-tuotteilla ja samalla säästää rahaa.

Kaikille budjja eille sopivat suojakuorja

Löydät läpinäkyviä suojasuojakuori ita, joiden avulla voit säilyttää puhelimen muotoilun ja pitää sen turvassa. Meillä on silikoni- tai muovisuojakuori ita, jotka on päällystja ty laadukkaalla keinonahalla. Olemme valinneja joitain, jotka on päällystja ty aidolla klassisella tai litsi-nahalla. Tiimimme rakastaa krokotiilinahkaista tyyliä. Tutustu kuuluisan valmistajan GKK:n suunnittelemiin suojakuori ihin, jotka on valmistja tu karkaistusta lasista. Ne ovat poikkeuksellisen suojaavia ja tarjoavat ainutlaatuisia malleja. Nauti vierailustasi Samsung Galaxy Z Flipin maailmaan!

Dealy , sen suojakuori ntunteva suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme saadaksesi lisätija oja tuotteistamme ja seurataksesi tilauksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän verkkosivuston Yhteystiedot-osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!