191 Tuotteet

Tinkiä Xiaomi Poco M3 Pro suojista ja tarvikkeista

Hyödynnä Dealy n alennuksja Poco M3 Pro -suojista, suojakuori ista, näytönsuojista ja tarvikkeista. Säästät kaikista tuotteista. Säästä rahaa ja nauti matkapuhelimestasi huolehtimatta sen turvallisuudesta. Poco M3 Pro on yksi markkinoiden halvimmista 5G-älypuhelimista. Siinä on 6,5 tuuman Full HD+ IPS-näyttö 90 Hz:n virkistystaajuudella, MediaTek Dimensity 700 SoC, 5000 mAh akku 18 W:n pikalatausyhteensopivuudella, 48+2+2 megapikselin kolmoiskuva-anturi ja 8 megapikselin selfie-anturi. Siinä on myös 3,5 mm:n liitäntäportti ja NFC-sensori. Puhelin toimii Tiimimme tarjoaa suojan, joka pitää puhelimesi turvassa samalla kun muokkaat sitä, ja lisävarusteita, jotka antavat sinulle täydellisen vapauden käyttää sitä.

Eksklusiivinen suojaus ja lisävarusteja Poco M3 Pro -laitteelle

Dealy myy suojakuori ita alkaen 4,99 eMale ta, jotka ovat yksinoikeudella Poco M3 Pro -puhelimelle. Ne ovat ohuita ja kevyitä, ja ne sopivat hja kessä. Ne tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta. Ne suojaavat älypuhelinta naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Niissä on tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten, jotta pääsja niihin suoraan käsiksi. Löydät läpinäkyviä suojakuoria, suojakuoria, joissa on handsfree-rengas, ja hienoja kuviollisia suojakuoria. Tarjoamme valikoiman suojia, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille pitämään puhelimen paikallaan. Poco on täysin suojattu elementeiltä. Pokkarimme ovat kuin lompakoita, joiden sisällä on korttipidikkeja ja tasku käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Suojan voi taittaa kokoon, jolloin se tarjoaa hands-free olevan tuen. Joissakin on käytännöllinen irrotja tava kantolenkki , jolla voit kantaa puhelinta kädessäsi. Suojakuori mme on valmistja tu useista eri materiaaleista (keinonahka, aito nahka, lyhtynahka, kangas, nappa-tyyli jne.). Niiden hinnat alkavat 6,99 eMale ta. Löydät bisnesmalleja ja hienoja suojakuori ita. Tarjoamme parhaat näytönsuojat. Ne ovat erittäin kestäviä, ohuita ja helppoja asentaa. Kalvomme ja panssarilasi mme jättävät näytön koskja usalueen yhtä herkäksi. Myymme myös panssarilasi sisältävää suojalinssiä takakuvamoduuliin. Tutustu lisävarusteisiimme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja ... Löydät kaikki tarvitsemasi tuotteja , jotka yksinkertaistavat ja optimoivat Poco M3 Pro -kokemuksesi. Nauti vierailustasi.

Ota yhteyttä Dealy n suojakuori kaspalveluun 7 päivää viikossa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tiimimme neuvoo sinua mielellään kaikissa tuotteissamme ja seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löytyy tämän verkkosivuston "Ota yhteyttä" -osiosta. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TIk Tokissa.