58 Tuotteet

Suojaa ja koristele Huawei P Smart 2020 -puhelimesi Dealy n alhaisin hinnoin.

Dealy suojaa ja varustaa Huawei P Smart 2020 -puhelimesi lyömättömään hintaan. Hyödy edullisista hinnoistamme erityisesti matkapuhelimellesi suunnitelluissa suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja lisävarusteissa. Puhelimessa on 6,21-tuumainen Full HD+ (2340 x 1080 pikseliä) LCD-näyttö lovella, jossa on 8 megapikselin selfie-kamera. Puhelimen voimanlähteenä toimii Kirin 710F, johon on yhdistja ty 4 Gt RAM-muistia ja 128 Gt sisäistä tallennustilaa. Takapuolen valokuvamoduulissa on kaksoiskamera, jossa on 13 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin syvyysterävyysmoduuli. Siinä on USB-C-portti. Dealy suojaa ja varustaa sen markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tutustu eksklusiivisten, edullisten ja laadukkaiden tuotteiden kokoelmaan.

Muokkaa Huawei P Smart 2020 -laitteesi haluamallasi tavalla yksilölliseksi

Tiimimme valitsee ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojakuorja , jotka on suunniteltu suojaamaan matkapuhelintasi iskuilta, naarmuilta, jäliltä, pölyltä ja kosteudelta. Tarjoamme läpinäkyviä, yksivärisiä tai värillisiä silikoni- ja/tai muovisuojia. Meillä on myös hienoja suojia keinonahasta ja hiilikuidusta. Ultrakestävät kuoremme sopivat täydellisesti suojaamaan elementtejä vastaan ja ovat erittäin turvallisia. Tutustu valikoimaamme suojia ja suojakuori ita, jotka suojaavat koko älypuhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-tukena. Näytönsuojamme, kalvomme ja karkaistut lasimme ovat yksinomaan matkapuhelimille. Helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja jne.) optimoivat arvokkaan matkapuhelimesi käytön. Kun luotat Dealy en, voit olla varma, ja tä saat nauttia parhaista tuotteista maksamatta täyttä hintaa. Tervja uloa Huawei P Smart 2020:n maailmaan.

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme neuvoo sinua mielellään tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 64 68 65. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman nopeasti (katso kohta "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Jos seuraat meitä, pysyt ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.