217 Tuotteet

Kaikki suojaimja ja tarvikkeja edulliseen hintaan Dealy ssa.

Dealy lta löydät parhaat tarjouksja Xiaomi Redmi Note 11 Pro -suojakuori ista, suojakuorista, näytönsuojista, kameraobjektiiveista ja tarvikkeista. Nautit superlaadukkaista tuotteista markkinoiden parhaaseen hintaan. Xiaomi Redmi Note 11 Pro on älypuhelin, jossa on 6,67-tuumainen Full HD+ Amoled-näyttö, jonka virkistystaajuus on 120 Hz. Sen voimanlähteenä toimii Mediatek Dimensity 920 SoC, johon on yhdistja ty jopa 8 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Sen valokuvausmoduulissa on kolme sensoria: 108 megapikselin laajakulmalinssi, 8 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 2 megapikselin makrolinssi. Sen 5160 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (67 W). Tiimimme valitsee parhaat suojauksja ja lisävarusteja , jotta voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme ja alennuksemme.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja kohtuulliseen hintaan

Dealy lta löydät laadukkaat suojaimja ja tarvikkeja kohtuulliseen hintaan. Tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman mittatilaustyönä valmistja tuja suojuksia, jotka suojaavat täydellisesti matkapuhelimesi takaosan ja reunuksja . Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai materiaalien yhdistelmästä, ja ne ovat ohuita kuin toinen iho. Niiden ansiosta pääsja helposti käsiksi portteihin ja painikkeisiin, joten voit nauttia puhelimestasi ajattelematta, ja tä se on turvassa. Puhelimesi on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Se säilyy erinomaisessa kunnossa, ja voit myydä sen ja eenpäin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Löydät monipuolisen valikoiman suojauksia, joten voit löytää juuri sen, mitä ja sit. Myymme kirkkaita suojakuoria, yksivärisiä suojakuoria, hiilikuitusuojia, keinonahkakuoria, harjattuja malleja ja monikäyttöisiä suojia. Meillä on joitakin, joissa on korttipidike tai irrotja tava handsfree-pidike. Suojuksemme suojaavat Xiaomiasi säältä (kolhuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä) ja eristävät sen kylmältä ja kosteudelta. Sinulla on silti suora pääsy portteihin ja painikkeisiin optimaalista käyttöä varten. Suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niiden kansi toimii käytännöllisenä handsfree-tukena esimerkiksi elokuvien tai videoiden katselussa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki . Löydät laajan valikoiman business-tyylisiä ja hienoja malleja. Klassisia suojasuojakuori ita on saatavana keinonahkaa tai aitoa nahkaa. Meillä on niitä erilaisilla tekstuureilla: nappanahka, lyhtynahka, halkaistu nahka, kuvioitu tyyli, kiiltonahka... Suosittelemme tutustumaan eri värivaihtoehtoihin, jotka ovat kaikki erilaisia. Kuvioidut suojuksemme ovat todella omaperäisiä mutta silti hyvin suojaavia. Näja niissä eläimiä, kasveja, mandaloita ja hauskoja lauseita. Tartu tilaisuuteen ja pidä hauskaa personoidaksesi älypuhelimesi ainutlaatuisella tavalla. Tiimimme tarjoaa myös karkaistua lasikalvoa ja suojakalvoja Xiaomi Redmi Note 11 Pron näytölle. Ohuja ja kevyja , ne takaavat optimaalisen turvallisuuden ja mahdollistavat samalla erinomaisen vuorovaikutuksen sovellusten kanssa. Myös kameran sensorit ovat turvassa tarjoamallamme eksklusiivisella suojalasilla. Voit ottaa valokuvia ja videoita täysin rauhassa. Kutsumme sinut tutustumaan lisävarusteisiimme. Löydät muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- ja pyöräkiinnikkeitä sekä muita fiksuja ja käytännöllisiä tuotteita. Nauti vierailustasi.

Älä epäröi ottaa yhteyttä suojakuori kaspalveluumme.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos haluat tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.