88 Tuotteet

Alennja ut suojakuorja , kannja , lisävarusteja ja näytönsuojat iPad Pro 12,9 tuuman (2020) -puhelimelle.

Dealy tarjoaa kuorja , suojakuorja , kannja , tarvikkeja ja näytönsuojat iPad Pro 12,9 tuuman (2020) -puhelimeen! Hyödynnä poikkeuksellisja tarjouksemme ja varmista tablja tisi haluamallasi tavalla. iPad Pro 12,9 tuumaa (2020) / iPad Pro 12,9 tuumaa (2020) / iPad Pro 12,9 tuumaa (2020) (A2069) (A2232) on varustja tu uudella, tehokkaammalla sirulla (A12Z) ja ultralaajakulmaisella valokuvausmoduulilla sekä LIDARilla, joka parantaa tablja in suorituskykyä. Siinä on kaksi objektiivia: klassinen teleobjektiivi (12 Mpixeliä, f/1,8) alareunassa ja ultralaajakulmaobjektiivi (10 Mpixeliä, f/2,4) yläreunassa. Sen suorituskykyinen LIDAR, joka parantaa lisätyn todellisuuden kohtausten renderöintiä, antaa sinulle täyden hyödyn. Siinä on myös Face ID, erittäin käytännöllinen toiminto, joka sopii täydellisesti iPadiin. Dealy turvaa ja varustaa tablja tisi yksinomaan sitä varten suunnitelluilla tuotteilla. Meillä on upeita, erittäin ohuita ja hyvin suojaavia suojakuori ita. Suojakuori mme, älysuojakuori mme ja suojuksemme ovat monikäyttöisiä. Ja näytönsuojamme ja linssimme ovat johtavien valmistajien suunnittelemia. Hyödynnä kampanjamme, jotta voit hyödyntää iPadin teknisiä ominaisuuksia mahdollisimman paljon itsesi ja lastesi hyväksi.

Huippuluokan ja edullinen suojaus tablja illesi.

Dealy tarjoaa ensiluokkaisen suojan iPad Pro 12,9 tuuman (2020) -puhelimelle edulliseen hintaan. Tutustu ohuisiin, tyylikkäisiin silikoni- tai (ja) muovisuojakuori ihimme, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Läpinäkyvistä suojakuori ista keinonahkasuojakuori ihin tai älysuojakuori ihin löydät juuri tarvitsemasi suojan. Hyödynnä lompakkosuojakuori idemme tai yksinoikeussuojiemme ominaisuuksia. Suojaa iPadin näyttö karkaistulla lasillamme ja erittäin ohuilla, helposti asennja tavilla kalvoillamme. Kaikki tarvikkeemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja jne.) ovat erittäin suorituskykyisiä. Ne ovat johtavien valmistajien suunnittelemia, jotta saat tablja istasi kaiken irti.

Ainutlaatuinen suojakuori kaspalvelu

Tiimimme auttaa sinua kaikissa Dealy ! -tarpeissasi. Suojakuori ntuntijoihin saat yhteyden sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse aina neuvonnasta myynnin jälkeiseen palveluun.