136 Tuotteet

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja Google Pixel 6 Pro -suojista ja tarvikkeista.

Dealy tarjoaa suojakuori ita, suojia, näytönsuojia ja lisävarusteita Google Pixel 6 Pro -puhelimelle lyömättömään hintaan. Hyödynnä alennuksemme ja edullisja hintamme varustautuaksesi haluamallasi tavalla. Google Pixel 6 Pro on huippuluokan älypuhelin, jossa on 6,7 tuuman OLED 120 Hz -näyttö. Siinä on Google Tensor (jonka tukena on 12 Gt RAM-muistia). Takakamerassa on 50 megapikselin takakenno, 12 megapikselin ultralaajakulmalinssi ja 48 megapikselin teleobjektiivi. Tiimimme valitsee matkapuhelimeesi räätälöidyn suojan ja lisävarusteja . He auttavat sinua hyödyntämään matkapuhelintasi täysin turvallisesti ja mukavasti. Saat nauttia ensiluokkaisista tuotteista edulliseen hintaan.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja edulliseen hintaan

Dealy lta löydät Pixel 6 Pro -puhelimelle erittäin kestävän ja erittäin tehokkaan päivittäisen suojan ja lisävarusteja . Tiimimme tarjoaa suojia, jotka pitävät älypuhelimesi täysin turvassa iskujen sattuessa ja suojaavat sitä naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Niitä on saatavana silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Jotkin ovat hybridejä, joissa on esimerkiksi muovinen takaosa ja silikonireunuksja puskurimaisen suojan tarjoamiseksi. Ne ovat jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja joustavat reunuksja ). Karkaistusta lasista valmistja ut suojakuorja kestävät hyvin säänkestäviä elementtejä ja antavat sinulle upean kiiltävän ulkonäön, joka erottaa sinut muista. Kuorissa on erittäin tarkat leikkauksja portteja ja toimintoja varten. Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-pidikkeenä, kun taas toisissa on korttipidikkeja jokapäiväistä käyttöä varten. Monikäyttöisten kuoriemme ansiosta saat kaiken irti puhelimestasi ja suojaat samalla takapuolta, reunoja ja painikkeita. Tarjoamme myös laadukkaita suojia ja suojakuori ita, jotka on rakennja tu silikonikuoren ympärille. Suojusta käytja ään toisena suojakerroksena koko matkapuhelimelle. Läppätaskut toimivat lompakkoina, joissa on sisäisja korttipidikkeja , ja kannja taittuvat pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Voit katsella elokuvia ja videoita täysin rauhassa ja turvallisesti. Ne, jotka haluavat kantaa älypuhelinta kädessä, valitsevat kannen, jossa on irrotja tava kantolenkki . Löydät myös kalvoja ja panssarilasi koko näytön suojaamiseen sekä Pixel 6 Pron takakameran lasiin asennja tavan karkaistun suojalasin. Nämä suojauksja on räätälöity puhelimellesi, jotta saat siitä kaiken irti. Tutustu lisävarusteisiimme: muistikortit, kaapelit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, auto- ja pyöräkiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja uudja tuotteja . Ne kaikki sopivat täydellisesti puhelimesi toimintatapaan. Nauti vierailustasi Dealy ssa!

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelumme on käytja tävissänne tilausten ja toimitusten seurantaa varten. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.