4 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa, näytönsuojat ja tarvikkeja Nokia 9 Pureview lyömättömiin hintoihin

Hyödy Dealy n lyömättömistä hinnoista kaikissa Nokia 9 PureView -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Osta kuorja alkaen 4,99 € ja suojuksja alkaen 6,99 €. Puhelimessa on 5,99-tuumainen QHD+ AMOLED-näyttö, jonka alla on integroitu sormenjälkitunnistin. Näyttö on HDR10-yhteensopiva, eikä siinä ole lovia tai reikiä. Älypuhelinta suositellaan erityisesti valokuvauksen harrastajille, sillä sen viiden sensorin takamoduuli tarjoaa jopa 240 megapikseliä. Erittäin onnistunut premium-puhelin, josta pidämme todella paljon. Tarjoamme huippuluokan suojausta alennushintaan, jotta voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja huippuluokan puhelimelle

Tutustu Dealy -suojiin edulliseen hintaan Nokia 9 PureView -puhelimelle. Suojaussuojakuori ntuntijamme valitsevat laadukkaat suojakuorja , suojakuorja , lisävarusteja , näytönsuojat ja linssit. Ne ovat ohuita, kevyitä ja erittäin turvallisia. Meillä on klassisja kuoremme (läpinäkyvä, jäykkä tai joustava yksivärinen silikoni, nahkajäljitelmä, harjattu hiilikuitu) ja tyylikkäät suojakuorja , jotka toimivat myös lompakkoina. Voit käyttää matkapuhelimesi näyttöä ilman huolta sen turvallisuudesta. Tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat kalvot ja karkaistut lasit. Lisävarusteemme (kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto- tai pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat älypuhelimesi suorituskyvyn, ja voit käyttää sitä täysin rauhassa. Tuotteemme on suunniteltu yksinomaan Nokia 9 PureVirew -puhelinta varten, joten voit ottaa kaiken irti älypuhelimestasi täysin turvallisesti.

Seuraa meitä suosikki sosiaalisissa verkostoissa

Voit soittaa, lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestiä. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa.