29 Tuotteet

Edullinen suojaus ja lisävarusteja Vivo Y70 -puhelimelle

Dealy tarjoaa edullisia suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja ensiluokkaisia lisävarusteita Vivo Y70 -puhelimelle. Säästä rahaa ja hyödynnä alennuksemme varustautuaksesi ja nauttiaksesi kannja tavasi suorituskyvystä täysin rauhassa. Vivo Y70 on keskihintaluokan matkapuhelin , jossa on Qualcomm Snapdragon 665 SoC yhdistja tynä 8 gigatavuun RAM-muistia ja 128 gigatavuun tallennustilaa, jota voi laajentaa microSD-muistikortilla. Siinä on 3 valokuva-anturia: 1 48 megapikselin, 1 2 megapikselin (makro) ja 1 2 megapikselin (Bokeh). 4 100 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (33 W), ja se latautuu 1 prosentista 62 prosenttiin 30 minuutissa. Tiimimme myy sen kuorja alkaen 4,99 € ja kannja alkaen vain 6,99 €. Näillä hinnoilla ei tarvitse riistää itseltään mitään ja hankkia laitteesi murehtimatta budjja istasi.

Laadukkaat suojakuorja , suojuksja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy lta löydät Vivo Y70:lle suunnitellut eksklusiivisja suojaimja ja lisävarusteja . Suojakuori mme on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista (akryylinen takaosa ja silikonireunuksja / karkaistun lasin takaosa ja silikonireunuksja / kaksikerroksinen muovi-silikoni jne.). Ne voivat olla täysin joustavia, puolijäykkiä tai jäykkiä. Ne myötäilevät puhelimen linjoja ja ääriviivoja täydellisesti. Ne tarjoavat suoran pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin ja suojaavat sitä samalla naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Löydät läpinäkyviä, hiilikuituisia, keinonahkaisia, handsfree-renkaalla varustja tuja, korttipidikkeellä varustja tuja ja hienoja suojuksia. Suojamme on valmistja tu silikonikuoren ympärille, joka pitää puhelimen paikallaan ja suojaa samalla sen takaosaa ja reunoja. Keinonahkaa tai aitoa nahkaa oleva läppä pitää sen täysin turvassa ja toimii samalla lompakkona. Sisältä löydät kortti- ja valokuvapidikkeja sekä käteistaskun. Joissakin lompakoissa on irrotja tava kantolenkki , joka helpottaa kantamista. Tarjolla on runsaasti business-tyylisiä taskuja, hienoja kansia (eläimillä, kukilla, marmori- tai leopardinahkatyylillä...), läppäkansia, joissa lukko on integroitu ja uläppään, ja vies-kansia, joissa on katseluikkuna. Tutustu suureen valikoimaamme! Tarjoamme myös näytönsuojia (kalvoja ja panssarilasi ), jotka ovat hyvin ohuita ja suojaavat näyttöäsi täydellisesti säältä. Vuorovaikutus on moitteja onta. Myymme myös supersuojia Vivon valokuvamoduulille. Se on valmistja tu karkaistusta lasista, ja se suojaa linssit, jotta voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti. Älä epäröi tutustua silmiä hiveleviin lisävarusteisiimme. Meiltä löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, pyörä- ja autokiinnikkeja , kaiuttimja , kuulokkeja ja telakointiasemat. Tutustu uusiin tuotteisiimme, joiden avulla voit optimoida Vivo Y70 -puhelimesi suorituskyvyn. Sen lisäksi, ja tä nautit huippuluokan tuotteista, tulja pitämään edullisista hinnoistamme ja säännöllisistä kampanjoistamme. Tervja uloa Dealy en!

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Suojakuori kaspalvelutiimimme on valmiina seuraamaan tilauksiasi ja toimituksiasi. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Jos haluat tija ää kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.