70 Tuotteet

Tutustu kaikkiin suojaus- ja tarvikkeja Huawei P40 lite E -puhelimeen edullisesti

Dealy on ainutlaatuinen huippuluokan suojan maailma alennja tuun hintaan Huawei P40 Lite E:lle. Käytä matkapuhelintasi täysin rauhallisin mielin suojaamalla se erittäin kestävällä suojakuori lla tai suojasuojakuori lla maksamatta täyttä hintaa. Huawei P40 Lite E täydentää P40-mallistoa ja tarjoaa poikkeuksellista vastinja ta rahalle.

Puhelimessa on 6,39 tuuman HD+ LCD-näyttö (1560 x 720 pikseliä). Takapuolella on kolmoiskamera (48 megapikselin pääsensori, 8 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 2 megapikselin syvyyssensori). Edestä löytyy 8 megapikselin ja ukamera. Siinä on erinomainen 64 Gt tallennustilaa (laajennja tavissa microSD-muistikortilla) ja 4000 mAh:n akku 10 W:n laturilla. Älypuhelin tarjoaa Huawein mobiilipalvelut ja AppGalleryn kilpailemaan Googlen kanssa.

Tarjoamme parhaat tarvikkeja matkapuhelimesi suojaamiseen lyömättömään hintaan.

Meidän Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat...

Suojakuori mme ja suojuksemme ovat erittäin ohuita, erittäin kevyitä ja erittäin kestäviä putoamisen varalta sekä naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Näytönsuojien avulla voit olla vuorovaikutuksessa ilman pelkoa onnja tomuuksista. P40 Lite E -tija okoneesi pysyy uudenveroisena hyvin pitkään. Sinun tarvitsee vain valita sinulle sopiva suojaus. Olipa kyseessä sitten suojakuori tai pussi, voit olla varma, ja tä puhelimesi on suojattu elämäntyylisi ja persoonallisuutesi mukaisella tavalla.

Tarjoamme huippuluokan suojausta, erittäin kestäviä kuoria (läpinäkyvistä kuorista kuoriin, joissa on korttipidikkeja tai tukirengas) ja monikäyttöisiä suojakuori ita ensiluokkaisista materiaaleista. Sinulla on uskomaton valikoima, jotta voit nauttia älypuhelimestasi täysillä.

Tutustu huippuluokan lisävarusteisiimme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräilykiinnikkeja jne.), jotka ovat ergonomisia ja helppokulkuisia. Dealy on sinun Huawei P40 Lite E maailmasi edullisesti!

Meihin on helppo ottaa yhteyttä kaikissa kysymyksissäsi.

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.