183 Tuotteet

Hyödy Dealy n poikkeuksellisista tarjouksista iPhone 13 Pro Max -suojauksesta ja lisävarusteista.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman edullisia suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita iPhone 13 Pro Max -puhelimelle. Myymme suojakuori ita vain 4,99 € ja suojuksia vain 6,99 €. iPhone 13 Pro Maxissa on 6,7 tuuman 120 Hz:n OLED-näyttö. Siinä on 5G (NR & Sub-6) -yhteensopiva Apple A15 Bionic SoC ja kolminkertainen 12+12+12 megapikselin kamera OIS:llä. Löydät siis kameran, jossa on 77 mm:n teleobjektiivi (x3-zoom), toinen kamera, jossa on ultralaajakulmaobjektiivin aukko f/1,8 ja toinen kamera, jossa on laajakulmaobjektiivin aukko f/1,5v. Videokuvauksen osalta Apple avaa uutta tija ä cinematic-tilan avulla. Dealy lta löydät kaiken tarvitsemasi suojan ja lisävarusteja , jotta voit käyttää iPhoneasi täysin rauhassa.

Hyödynnä alennuksja iPhone 13 Pro Max -suojasta ja lisävarusteista.

Dealy lta löydät suojakuori ita, jotka ovat ohuita, kevyitä ja hyvin säänkestäviä. Ne on suunniteltu erityisesti iPhone 13 Pro Max -puhelimelle. Niitä on saatavana silikonina, muovina tai hybrideinä. Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on akryylinen takaosa ja silikonireunuksja . Jotkut on valmistja tu karkaistusta lasista, jossa on silikonireunuksja , ja toisissa on useita peräkkäisiä suojakerroksia, mutta ne ovat silti hyvin ohuita. Kaikki suojauksemme ovat tehokkaita iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä vastaan. Ne säilyttävät suoran pääsyn älypuhelimen portteihin ja toimintoihin. Löydät läpinäkyviä, hiilikuituisia, silikonisia tai yksivärisiä suojia. Jotkut ovat joustavia, toisja taas jäykkiä tai puolijäykkiä. Myymme keinonahkaisia malleja, harjattuja kuoria ja kuuluisaa Survivoria, joka kestää erittäin hyvin kovia iskuja. Löydät laajan valikoiman kuviollisia suojia ja näppäriä tukirenkaita. Suojamme on suunniteltu erittäin säänkestävän silikonikuoren ympärille. Ne jättävät helpon pääsyn puhelimen portteihin ja toimintoihin, ja ne on suunniteltu erityisesti sitä varten. Suojus kija outuu puhelimen ympärille ja suojaa sen täydellisesti. Suojakuorja toimivat hands-free pidikkeenä, ja niiden sisällä on leikatut aukot korttien, käteisen tai pienten suojakuori kirjojen säilyttämistä varten. Meillä on upea valikoima yksivärisiä halkaistuja nahkasuojakuori ita, jotka ovat litsi- tai nappanahkaisia. Näja sileitä, kuvioituja, klassisia ja vintage-tyylejä. Meillä on paljon uusia tuotteita. Löydät slipcovereita, joissa on kuvioita: eläimiä, kasveja, maisemia, mandaloita, leopardinahkaista tyyliä ja paljon yllätyksiä. Voit valita kiinnitystavat: painonapit, kantolenkki t tai päälliseen integroidut kiinnikkeja . Suosittelemme turvaamaan iPhone 13 Pro Maxin näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla, joka kestää erittäin hyvin iskuja ja naarmuja. Nämä ovat erittäin hyödyllisiä, vaikka sinulla olisi suojus. Voit pudottaa puhelimen, kun kansi on auki. Kameran sensoreille tarkoitja tujen suojiemme avulla voit ottaa valokuvia ja videoita parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tutustu lisävarusteisiimme, joiden avulla voit käyttää iPhoneasi täydellä teholla. Löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja sekä telakointiasemat. Nauti vierailustasi!

Voit ottaa meihin helposti yhteyttä ja seurata tilauksiasi

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Tiimimme seuraa tilauksiasi ja auttaa sinua tutkimuksissasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Voit seurata meitä ja saada tija oa kampanjoistamme.