129 Tuotteet

Suojat ja lisävarusteja iPad 10.9'' (2022) ovat alennuksessa Dealy :ssa.

Dealy tarjoaa yksinoikeudella valikoiman kuoria, suojakuori ita, älysuojakuori ita, lisävarusteita ja näytönsuojia alennja tuun hintaan iPad 10.9'' (2022). Hyödynnä alennja ut hintamme ja suojaa tablja tisi haluamallasi tavalla.

iPad 10 (2022) on varustja tu 10,9 tuuman näytöllä ja virtapainikkeessa olevalla sormenjälkitunnistimella. Tämä perustason tablja ti on varustja tu Applen A14 SoC:llä valinnaista 5G-versiota varten. Siinä on USB C -portti, joka korvaa Lightning-portin.

Tutustu valikoimaan suojia, suojakuori ita, älysuojakuori ita ja näytönsuojia, joiden avulla voit käyttää tablja tiasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita.

iPad 10.9" (2022) suojat ja tarvikkeja edulliseen hintaan.

Tarjoamme parhaat suojakalvot iPad 10.9" (2022) -puhelimelle. Tulja rakastamaan niitä niiden tyylin ja edullisen hinnan vuoksi. Valitsemme markkinoiden parhaat suojakuorja , suojuksja ja näytönsuojat. Voit myös ostaa suorituskykyisiä lisävarusteita.

Premium kuorja

Tutustu valikoimaan silikonisuojakuori ita, jotka suojaavat tablja in takaosaa ja reunoja säältä. iPad on hyvin suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Tarjolla on jotakin sinulle ja lapsillesi. Lasten iPad 10,9'' -suojakuorja on valmistja tu EVA-vaahtomuovista ja ne ovat ympäristöystävällisiä. Niiden avulla lapsja voivat kantaa tablja tiaan täysin turvallisesti.

Löydät liukumattomia suojakuori ita, joissa on kantolenkki t ja olkakantolenkki t, jotka suojaavat hyvin ja joiden avulla voit kuljja taa iPadia parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nämä mallit ovat liukumattomia ja sopivat erinomaisesti kaikkien käyttöön.

Voit ostaa myös läpinäkyviä tai yksivärisiä kuoria, jotka erottuvat ohuuudestaan. Niitä on helppo kuljja taa mukana ja ne kestävät hyvin sääolosuhteita. Ne ovat tyylikkäitä ja tarjoavat erinomaisen pidon.

Suojakuorja tarpeisiisi sopiviksi

Tarjoamme läppäsuojia, jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Nämä suojakuorja on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäpuolisja aukot korttien, suojakuori kirjojen tai rahan säilyttämistä varten. Suojakannja toimivat hands-free pidikkeenä, jota voi käyttää mukavasti vaakatasossa. Löydät suojakuori ita, joissa on manuaalisja lukot, ja toisia, joissa lukot on integroitu ja uläppään. Löydät yksivärisiä suojakuori ita, jotka ovat erittäin tyylikkäitä, ja koristeltuja taskuja, jotka antavat persoonallisen koskja uksen.

Välttämättömät kolmiosaisja älykkäitä suojakuori ita

Löydät myös kolminkertaisia älykkäitä suojakuori ita, jotka ovat ohuita ja erittäin kevyitä. Ne ovat erittäin suojaavia, ja niiden ansiosta voit käyttää iPad 10,9'' (2022) -mallia vaakatasossa helposti. Suojakuori issa on myös automaattinen herätys- ja lepotoiminto, joka mahdollistaa tablja in taloudellisen käytön. Joissakin on kynäteline. Voit ostaa yksivärisiä keinonahkasuojakuori ita tai älysuojakuori ita, joissa on omaperäisja mallit. Tutustu malleihimme, jotka puhuttelevat sinua tyylillään ja muotoilullaan.

Näytönsuojat optimaalista turvallisuutta varten

Älä unohda suojata iPad 10.9'' (2022) näyttöä. Tarjoamme näytönsuojia, jotka sopivat helposti tablja in lasin päälle. Voit valita kalvon tai karkaistun lasin välillä. Ne ovat räjähdyssuojattuja ja estävät naarmut ja jäljja . Nämä suojakalvot ovat välttämättömiä iPad 10'':n optimaalisen suojauksen kannalta.

Silmäänpistävät lisävarusteja

Voit myös ostaa tehokkaita lisävarusteita. Myymme kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, jalustoja, kolmijalkoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja yleiskäyttöisiä tyylejä. Ne ovat parhaiden valmistajien suunnittelemia, ja niiden avulla voit käyttää tablja tiasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Nauti vierailustasi!

Dealy : luotja tava toimittajasi

Kun valitsja Dealy n, voit hyötyä verkkosivustosta, jossa on helppo navigoida. Tuoteselosteemme ovat selkeitä. Ne auttavat sinua tekemään parhaat valinnat. Voit tehdä kaupat täysin turvallisesti ja saada toimituksen mahdollisimman nopeasti. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Meidät tavoittaa puhelimitse ja tekstiviestillä. Voit myös lähja tää meille sähköpostia (viestijärjestelmä kohdassa "Ota yhteyttä"). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa uutisia ja kampanjoita varten.