214 Tuotteet

Redmi Note 10s suojakuorja , kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman alennja tuja suojakuoria, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Xiaomi Redmi Note 10:lle. Säästä rahaa ja nauti puhelimestasi turvallisesti. Redmi Note 10s:n myötä Xiaomi tarjoaa hieman erilaisen version Note 10:stä integroimalla siihen MediaTekin Helio G95 -järjestelmäpiirin (Qualcommin Snapdragon 678:n sijaan). Tätä sirua lukuun ottamatta siinä on samat teknisja tiedot. Kannja tava on 164 mm korkea ja 76,5 mm leveä, 8,1 mm paksu ja 193 grammaa painava. Siinä on 6,67 tuuman näyttö. Siinä on 108 megapikselin pääsensori, jota tukee 3 toissijaista 8+5+2 megapikselin sensoria. Siinä on 5020 mAh:n akku ja Super AMOLED Full HD+ 120 Hz -näyttö. Löydät kaikki suojauksja ja lisävarusteja uskomattoman edullisesti. Tutustu tuotekokoelmiimme!

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Dealy tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita tuotteita, jotta voit käyttää älypuhelintasi huolehtimatta sen turvallisuudesta. Myymme ohuita ja kevyitä suojakuori ita, jotka on sovitja tu täydellisesti Redmi Note 10s -puhelimen ääriviivoihin ja linjoihin. Ne suojaavat puhelimen takaosaa ja reunoja naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Meillä on joitakin läpinäkyvästä silikonista, toisia karkaistusta lasista (silikonireunoilla). Löydät suojakuori ita joustavasta hiilikuidusta, keinonahasta, korttipidikkeillä tai tukirenkaalla. Jotkut ovat kuvioituja. Lompakkomallisja suojuksemme ja suojakuori mme suojaavat koko Xiaomia säältä. Ne on suunniteltu eri materiaaleista, kuten esimerkiksi tekonahasta, aidosta nahasta, lychi- tai nappanahkatyylistä, rja ro- ja vintage-muotoilusta. Niiden kansi taittuu pois ja toimii hands-free pidikkeenä, ja joihinkin malleihin on kiinnitja ty lanyard. Näytönsuojat ovat ohuita, helppoja asentaa ja jättävät koskja usalueen yhtä herkäksi kuin ennenkin. Karkaistu kalvo ja lasi suojaavat näytön täydellisesti kolhuilta ja naarmuilta. Suojaa löytyy myös takakuvamoduulille. Lopuksi myymme laadukkaita lisävarusteita: ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- tai pyöräilykiinnikkeitä... Kaikki tuotteemme ovat edullisia ja paljon halvempia kuin muualla. Nauti vierailustasi!

Suojakuori kaspalvelutiimimme auttaa sinua joka päivä, ja olemme myös sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Seuraamme mielellämme tilauksiasi ja kerromme sinulle kaiken tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.