33 Tuotteet

6,49 € 12,99 € −50%
Musta Harmaa Bleu Foncé Ruskea
OnePlus 9 KSQ Case Kangas
  • −50%
  • Pikatoimitus

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman halpoja kuorja , tapauksja , näytönsuojat ja tarvikkeja OnePlus 9 varten

Dealy tarjoaa OnePlus 9:lle edullisia kuori-, kansi-, suojakuori -, näytönsuoja- ja lisävarustekokoelmia. Säästä rahaa suojissa ja lisävarusteissa ja ota kaikki irti älypuhelimestasi. OnePlus 9 on huippupuhelin, joka on varustja tu Qualcomm Snapdragon 888 SOHC:llä yhdistja tynä 8 tai 12 GB RAM-muistiin ja 128 tai 256 GB tallennustilaan. Laitteen takaosassa on kolme sensoria: 48 megapikselin pääsensori, 50 megapikselin ultralaajakulmasensori ja 2 megapikselin syvyyssensori. Sen 4 500 mAh:n akku on pikalatausyhteensopiva (65 W). Tiimimme valitsee markkinoiden parhaat tuotteja , jotta voit käyttää matkapuhelintasi vapaasti ja turvallisesti.

Hyödy kaikkien suojainten ja tarvikkeiden alhaisista hinnoista.

Dealy lta löydät tarpeisiisi sopivat suojaimja ja tarvikkeja . Tarjoamme suojia, jotka ovat erittäin ohuita ja hyvin säänkestäviä. Ne on helppo asentaa, ja ne tuntuvat kännykälläsi kuin toiselta iholta. Ne on valmistja tu silikonista, muovista, karkaistusta lasista tai materiaalien yhdistelmästä (muovi- tai karkaistun lasin takaosa, jossa on silikonireunuksja ). Ne suojaavat älypuhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Kuorissa on tarkat leikkauksja portteja ja painikkeita varten. Ne jättävät toiminnot helposti saataville. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojakuoria, hiilikuitukuoria ja keinonahkakuoria. Myymme myös Ultra Erityiskestävä -suojakuori itamme ja kuuluisaa Survivoria, jotka tarjoavat kaksinkertaisen suojan. Nämä mallit sopivat erinomaisesti nuorille ja niille, jotka haluavat optimaalisen suojan. Meillä on joitakin, joissa on rengas, joka toimii handsfree-tukena. Niiden avulla voit käyttää älypuhelintasi handsfree-tilassa parhaalla mahdollisella tavalla. Suojamme ja suojakuori mme ovat erittäin ohuita ja suojaavat koko kannja tavaa tija okonja ta säältä. Ne on muotoiltu lompakoiden tapaan, ja niiden sisäpuolella on leikatut aukot kortteja ja käteistä varten. Tarjoamme taskuja keinonahasta ja aidosta nahasta, yksivärisinä tai kuviollisina. Löydät erilaisia nahkatyylejä ja erilaisia lukituksia. Meillä on läppäkansia, joissa on käsikäyttöinen magneja tilukko, läppäkansia, joissa lukko on työnnja ty kannen sisään, ja näköiskansia, joissa on ja upuolella näkymäikkuna. Voit turvata OnePlus 9:n näytön ja sen takakuvamoduulin erittäin kestävillä suojilla. Näytön kalvot ja panssarilasi estävät rikkoutumisen, vahingollisja naarmut ja jäljja ja mahdollistavat samalla vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Panssarilasi mme valokuvausyksikköä varten suojaavat linssit vaikuttamatta valokuvien ja videoiden laatuun. Tutustu tarvikeosioomme. Tarjoamme ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, muistikortteja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia ja kuulokkeita... Kun valitsja meidät, voit olla varma, ja tä löydät tarvitsemasi tuotteja ja säästät rahaa.

Voit tavoittaa meidät helposti ja seurata meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai tekstiviestillä numeroon 06 44 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän sivuston kohdasta "Ota yhteyttä". Keskustelemme mielellämme tilauksistasi kanssasi ja autamme sinua saamaan lisätija oja tuotteistamme. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme.