200 Tuotteet

Suojaa Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimesi tyylikkäästi ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Miksi suojata puhelimesi?

Realme 12 Pro Plus 5G on arvokas investointi. Sen avulla voit pitää yhteyttä läheisiisi, tallentaa arvokkaita muistoja ja päästä käsiksi tiedon ja viihteen maailmaan. Mutta se on myös herkkä ja altis naarmuille, kolhuille ja putoamisille. Siksi on tärkeää suojata se laadukkaalla suojakuorella , suojuksella tai holsterilla.

Realme 12 Pro Plus 5G: ainutlaatuinen älypuhelin

Realme 12 Pro Plus 5G:ssä on tyylikäs ja moderni muotoilu, 6,4-tuumainen Super AMOLED -näyttö, tehokas prosessori ja tehokas kamera. 5G-yhteyden ansiosta se tarjoaa erittäin nopean ja sujuvan selailukokemuksen.

Suojaa Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimesi Dealy -suojuksilla.

Ma Coquen suojakuoret on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suojan Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimellesi ja olemaan samalla tyylikäs ja edullinen. Tarjoamme laajan valikoiman koteloita, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiisi ja makuusi.

Klassiset kuoret: olennainen suoja

Klassiset kotelomme on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten silikonista, TPU:sta ja polykarbonaatista. Ne suojaavat tehokkaasti naarmuilta, kolhuilta ja vahingossa putoamisilta.

Keinonahkainen kuori: tyylikäs, elegantti ulkonäkö

Ma Coquen keinonahkakotelo sopii täydellisesti niille, jotka etsivät tyylikästä ja eleganttia ulkonäköä. Se on pehmeän tuntuinen ja tarjoaa optimaalisen suojan puhelimellesi.

Karkaistut lasikuoret: läpinäkyvä ja kestävä suojaus.

Dealy panssarilasi suojakuoret tarjoavat maksimaalisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, ja ne erottuvat niiden alkuperäinen muotoilu.

Fancy rungot: ilmaise persoonallisuuttasi

Dealy tarjoaa laajan valikoiman hienoja runkoja, joissa on omaperäisiä ja värikkäitä malleja. Ilmaise persoonallisuuttasi ja erotu joukosta!

Runko jalustalla: käytännöllinen ja mukava

Jalustalla varustetun Dealy -kotelon avulla voit katsella suosikkielokuviasi ja -televisiosarjoja täysin mukavasti. Se on myös erittäin käytännöllinen videopuheluissa ja videoneuvotteluissa.

Erittäin kestävä kuori: maksimaalinen suojaus

Erittäin kestävä Dealy -suojakuori on suunniteltu vaativimmille käyttäjille. Se tarjoaa optimaalisen suojan iskuja, putoamisia ja ääriolosuhteita vastaan.

Räätälöity kuori: yhtä ainutlaatuinen kuin sinä olet.

Luo yksilöllinen kuori, joka kuvastaa mielikuvitustasi personointipalvelumme avulla. Voit valita valokuvan, tekstin tai motiivin, jolla voit personoida kuoresi.

Ma Coquen suojukset: täydellinen ja toimiva suoja

Dealy -suojakuoret tarjoavat monipuolisen suojan Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimelle. Ne suojaavat sekä puhelimen etu- että takapuolta, ja niissä on usein käteviä ominaisuuksia, kuten korttipaikat ja näytön suojaava läppä.

Näytönsuojat ja kamerasuojat

Dealy tarjoaa myös laajan valikoiman näytönsuojia ja kamerasuojia Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimelle.

Välttämättömät lisävarusteet

Koteloiden, suojusten ja suojakoteloiden lisäksi Dealy tarjoaa myös kaikki olennaiset lisävarusteet Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimelle:

 • Kaapelit
 • Varavirtalähteet
 • Puhelinlaturit
 • Muistikortit
 • Sovittimet
 • USB-kaapelit
 • Puhelimen pidikkeet
 • Kuulokkeet
 • Puhelimen kaiuttimet
 • Langattomat kuulokkeet
 • Auto- ja polkupyörätelineet
 • Pöytäjalustat
 • Puhelintuki soi
 • Bluetooth-tarvikkeet
 • Sovittimet

Laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin

Me Ma Coquella olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle laadukkaita tuotteita lyömättömiin hintoihin. Olemme varmoja, että löydät täydellisen kotelon, suojakotelon tai lisävarusteen Realme 12 Pro Plus 5G -puhelimeesi My Hullilta.

Dealy -palvelu

Dealy on ylpeä voidessaan tarjota sinulle laadukasta asiakaspalvelua. Olemme käytettävissäsi vastataksemme kaikkiin kysymyksiisi ja auttaaksemme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kotelon, suojuksen tai lisävarusteen.