150 Tuotteet

Ota kaikki irti Google Pixel 7:stä Dealy ssa.

Suojaa ja koristele Google Pixel 7 -puhelimesi Dealy lta ja osta kuorja , suojuksja , näytönsuojat ja tarvikkeja alennuksella.

Google Pixel 7 on kierrätysalumiinista valmistja tu älypuhelin, jossa on 6,3 tuuman Full HD+ OLED-näyttö. Siinä on toisen sukupolven Google Tensor G2 -suoritin, joka lisää sen tehoa. Puhelin tukee 2D-kasvontunnistusta näytön alla olevan sormenjälkitunnistimen lisäksi. Kamerassa on 50 megapikselin pääsensori 82 asteen näkökentällä sekä 12 megapikselin ultralaajakulmasensori. Siinä on myös superzoom (x8).

Dealy tarjoaa sinulle täydellisen valikoiman räätälöityjä suojauksia ja lisävarusteita Google Pixel 7 -puhelimelle, jotta voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa ja hyödyntää kampanjamme ja edullisimman hinnan politiikkamme älypuhelimesi ominaisuuksien hyödyntämiseksi.

Räätälöity suojaus ja lisävarusteja Google Pixel 7:lle

Kaikki Google Pixel 7 -puhelimelle tarjoamamme suojat sopivat erinomaisesti puhelimesi mittaamiseen. Ne on helppo asentaa ja ne tuntuvat kuin toinen iho puhelimessa. Suojakuori mme erottuvat ohuudestaan, ja suojiemme ansiosta voit elää Pixel 7 -kokemusta täysillä.

Ohut, toiminnallinen runko, joka kestää hyvin elementtejä.

Meillä on erinomaisia suojasuojakuori ita, jotka suojaavat Google Pixel 7 -puhelinta naarmuilta, kolhuilta ja pölyltä. Suojakuori ita on saatavana silikonista, muovista tai karkaistusta lasista. Useat niistä ovat hybridejä, joissa on muovinen takaosa ja silikonireunuksja . Jotkut ovat muovia, jossa on panssarilasi ja silikonireunuksja . Ne ovat jäykkiä, joustavia tai puolijäykkiä (jäykkä takaosa ja silikonireunuksja ). Löydät myös muovisuojakuori ita, joissa on kerros tekonahkaa tai aitoa nahkaa. Nämä tarjoavat kaksinkertaisen suojan. Kuorissa on puhelimen porttien ja toimintojen mukaan räätälöidyt leikkauksja . Joissakin on rengas, joka toimii handsfree-tukena. Ne soveltuvat erinomaisesti käytja täväksi maisematilassa, mikä on erittäin hyödyllistä esimerkiksi elokuvien katselussa. Jos vierailja Google Pixel 7:n suojaamiseen tarkoitja ulla sivustollamme, löydät suojakuori ita, joissa on korttipidikkeja , ja erittäin kestäviä suojakuori ita, jotka on suunniteltu vaimentamaan vakavimmat iskut. Pidät varmasti myös hienoista suojakuori istamme, jotka ovat yhtä lailla suojaavia ja antavat puhelimellesi ainutlaatuisen tyylin.

Tutustu Google PIxel 7:n suojuksiin ja suojakuori ihin

Tarjoamme korkealaatuisia suojuksia. Ne on suunniteltu silikonikuoren ympärille, ja suojus kiinnitja ään siihen toisena kerroksena. Suojakuorja toimivat myös lompakkoina, joiden sisällä on korttipidikkeja . Voit myös säilyttää käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja niille varatuissa lokeroissa. Taittamalla kannen jalustatilaan voit käyttää puhelinta maisematilassa parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Käytitpä sitten töissä tai vapaa-ajalla, nautit Googlen käyttämisestä handsfree-periaatteella. Ne, jotka haluavat pitää matkapuhelimensa käden ulottuvilla, valitsevat kannen, jossa on irrotja tava kantolenkki . Tutustu business-tyylisiin suojakuori ihimme tai hienoihin suojiin. Löydät klassisja suojakuorja , flip-tyylisja kannja , nahkasuojakuorja ja suojaimja , joissa on optimoidut lompakkotoiminnot.

Tarvikkeja Google Pixel 7:lle alennja tuun hintaan

Hyödynnä tarjouksemme kaikista Google Pixel 7 -lisävarusteista, kuten kaapeleista, latureista, ulkoisista akuista, jalustoista, auto- ja pyöräkiinnikkeistä, kaiuttimista, kuulokkeista ja kuulokkeista. Muotoillut, ergonomisja ja suorituskykyisja , ne ovat jokapäiväisiä kumppanejasi kaikissa aktiviteja eissasi. Ne on suunniteltu tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen mobiilikokemuksen. Tulja rakastamaan niitä niiden laadun, kuljja uksen helppouden ja nykyaikaisen ulkonäön vuoksi.

Näyttö ja kamera ovat täysin turvallisia

Suosittelemme, ja tä mija it Pixel 7:n näytön ja takakameran suojaamista. Myymme eksklusiivisia, erittäin kestäviä kalvoja ja panssarilasi . Ne erottuvat ohuudesta ja äärimmäisestä läpinäkyvyydestä. Niistä tulee näkymättömiä ja voit hyödyntää puhelimesi poikkeuksellista suorituskykyä täysimääräisesti. Tarjoamme niitä lyömättömiin hintoihin. Nauti vierailustasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä seurataksesi tilauksiasi

Voit tutustua sivustoomme parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, ja olemme käytja tävissäsi, jos tarvitsja lisätija oja. Tavoitat meidät helposti puhelimitse, voi ja sms. Suojakuori kaspalvelumme on myös valmiina seuraamaan tilauksiasi ja toimituksiasi. Älä epäröi seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa.