225 Tuotteet

Suojaa Motorola Edge 50 Pro -puhelin tyylillä ja edullisesti Ma Coquen avulla!

Miksi suojata puhelimesi?

Älypuhelimesta on tullut välttämätön osa jokapäiväistä elämääsi. Se kulkee mukanasi kaikkialle, ja siinä on henkilökohtaisia tietojasi, arvokkaita valokuviasi ja tärkeitä sovelluksia. Mutta kun se joutuu elämän vaaroille, se on hauras ja haavoittuvainen. Putoaminen, isku, naarmu, ja se on katastrofi! Siksi on tärkeää suojata se laadukkaalla suojakuorella tai suojuksella.

Motorola Edge 50 Pro: ensiluokkainen älypuhelin, joka ansaitsee ensiluokkaisen suojan.

Motorola Edge 50 Pro erottuu tyylikkäällä muotoilullaan ja huippuluokan teknisillä ominaisuuksillaan. Se tarjoaa poikkeuksellisen käyttökokemuksen 6,7 tuuman OLED-näytön, tehokkaan Snapdragon 7 Gen 1 -suorittimen ja suorituskykyisen 50 megapikselin kameran ansiosta. Tämä tekniikan jalokivi ansaitsee kuitenkin suojelun kauneutensa ja toimivuutensa säilyttämiseksi.

Miten Ma Coquen suojukset, suojakuoret ja suojukset suojaavat Motorola Edge 50 Pro -puhelinta?

Me Ma Coquella olemme suunnitelleet laajan valikoiman räätälöityjä suojakuoria, koteloita ja suojauksia Motorola Edge 50 Pro -puhelimelle, jotka sopivat kaikkiin tarpeisiisi ja tyyleihisi. Tuotteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka tarjoavat optimaalisen suojan iskuja, naarmuja, pölyä ja kosteutta vastaan.

Klassiset kuoret: olennainen suoja

Klassiset silikoni-, TPU- tai polykarbonaattikotelomme tarjoavat kovan ja kestävän suojan Motorola Edge 50 Pro -puhelimellesi. Saatavana useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten ne sopivat varmasti persoonallisuuteesi.

Keinonahkaiset suojakuoret : tyylikkyyttä edulliseen hintaan

Jos haluat tyylikkään ja hienostuneen ilmeen, valitse keinonahkaverhoilumme. Pehmeät ja miellyttävän tuntuiset, ne suojaavat puhelintasi tyylikkäästi ja antavat sille ainutlaatuisen ilmeen.

Panssarilasi olevat kuoret: äärimmäinen suoja naarmuuntumista vastaan

Karkaistun lasin kuoret tarjoavat maksimaalisen suojan naarmuja ja halkeamia vastaan ja pitävät Motorola Edge 50 Pro -puhelimesi ehjänä.

Runko jalustalla: käytännöllinen ja mukava

Katso suosikkielokuviasi ja -televisiosarjoja mukavasti kotelossa, jossa on integroitu jalusta. Se on käytännöllinen handsfree-käyttöä varten, ja sen avulla voit myös sijoittaa puhelimesi työpöydälle tai yöpöydälle paremman ergonomian vuoksi.

Erittäin kestävä kuori: vaativimmille käyttäjille

Extreme-urheilun harrastajille tai onnettomuusalttiille käyttäjille tarjoamme erittäin kestävät kuoret, jotka on suunniteltu vaimentamaan voimakkaimmat iskut.

Räätälöity kuori: yhtä ainutlaatuinen kuin sinä olet.

Luo runko, joka kuvastaa imagoasi personointipalvelumme avulla. Kuvat, teksti, motiivit... Anna mielikuvituksellesi vapaat kädet ja anna Motorola Edge 50 Pro -mallillesi ainutlaatuinen ilme, joka kuvastaa persoonallisuuttasi.

Suojakuoret : monipuolinen suojaus ja tyyli

Kotelomme suojaavat Motorola Edge 50 Pro -puhelimen täydellisesti ja peittävät puhelimen etu- ja takapuolen. Usein läppäsuljin varustetut suojakuoret tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja painikkeisiin ja suojaavat samalla näyttöä naarmuilta. Saatavana nahkaa, silikonia tai kangasta, ja niissä yhdistyvät suojaus ja tyyli, mikä tekee niistä sekä tyylikkään että toimivan näköisiä.

Näytönsuojat: säilyttävät näytön kirkkauden.

Näytönsuojamme karkaistusta lasista tai joustavasta kalvosta suojaavat Motorola Edge 50 Pro -puhelinta naarmuilta, halkeamilta ja sormenjäljiltä. Niiden optimaalinen läpinäkyvyys takaa moitteettoman kuvanlaadun, joka takaa täydellisen visuaalisen kokemuksen joka kerta.

Kameran suojaus: ota moitteettomia valokuvia

Kamerasuojamme, kuten karkaistut lasikalvot tai pölysuojat, suojaavat Motorola Edge 50 Pro -puhelimen linssiä naarmuilta, pölyltä ja lialta, jotta valokuvasi ja videosi näyttävät aina teräviltä ja eloisilta.

Motorola Edge 50 Pro -puhelimen tärkeät lisävarusteet (jatkuu)

  • Puhelinlaturit: lataa Motorola Edge 50 Pro -puhelimesi nopeasti ja turvallisesti verkkolatureilla, autolatureilla ja langattomilla latureilla.

  • Muistikortit: lisää Motorola Edge 50 Pro -laitteesi tallennuskapasiteettia microSD-muistikorteillamme.

  • Kaapelit ja laturit: Löydät kaikki kaapelit ja laturit, joita tarvitset Motorola Edge 50 Pro -laitteen liittämiseen laitteisiisi ja sen akun lataamiseen.

  • Sovittimet: vaihda USB Type-C-portista 3,5 mm:n liitäntään tai liitä Motorola Edge 50 Pro HDMI-näyttöön kätevien sovittimien avulla.

  • USB-kaapelit: synkronoi tietosi ja lataa Motorola Edge 50 Pro -laitteesi laadukkailla USB-kaapeleillamme.

  • Puhelintelineet: katso suosikkielokuvia ja -sarjoja, surffaa netissä tai käytä GPS:ää täysin vapaasti autoon, pyörään tai toimistoon tarkoitettujen puhelintelineidemme avulla.

  • Kuulokkeet: Nauti suosikkimusiikistasi langallisilla tai langattomilla kuulokkeillamme, jotka on suunniteltu optimaaliseen kuuntelumukavuuteen.

  • Puhelinkaiuttimet: kuuntele musiikkia, podcasteja tai äänikirjoja poikkeuksellisella äänenlaadulla matkapuhelinkaiuttimien avulla.

  • Langattomat kuulokkeet: vapauta itsesi johdoista ja nauti täydellisestä liikkumisvapaudesta langattomilla Bluetooth-kuulokkeillamme, joilla voit kuunnella musiikkia, soittaa puheluita tai katsella videoita.

  • Auto- ja pyöräkiinnikkeet: kiinnitä Motorola Edge 50 Pro kojelautaan tai ohjaustankoon helppoa ja turvallista GPS-navigointia varten.

  • Työpöytäkiinnikkeet: käytä Motorola Edge 50 Pro -laitteita ergonomisten työpöytäkiinnikkeidemme avulla kuin oikeaa pöytätietokonetta.

  • Puhelimen tukirenkaat: pidä Motorola Edge 50 Pro -puhelin tukevasti kädessäsi ja estä vahingossa putoaminen kätevien tukirenkaiden avulla.

  • Bluetooth-lisävarusteet: Paranna Motorola Edge 50 Pro -laitteesi toimivuutta Bluetooth-lisävarusteillamme, kuten selfie-tolpilla, aktiivisuusseurantalaitteilla tai liitetyillä kaiuttimilla.

Laadukkaita tuotteita minihinnoin Dealy

Me Ma Coquella olemme ylpeitä voidessamme tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteita lyömättömiin hintoihin. Valitsemme toimittajamme tarkasti ja neuvottelemme parhaat hinnat tarjotaksemme sinulle markkinoiden parhaan arvon.

Dealy -palvelu: kuuntelemme ja neuvomme sinua.

Asiantuntijatiimimme neuvoo sinua ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi ja budjettiisi parhaiten sopivat tuotteet. Älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissa, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja.

My Suojakuori : kumppanisi suojattuun, tyylikkääseen ja suorituskykyiseen Motorola Edge 50 Pro -laitteeseen.

Ma Coquelta löydät varmasti kaikki tarvitsemasi lisävarusteet Motorola Edge 50 Pro -puhelimen suojaamiseen ja personointiin. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan sekä moitteettoman asiakaspalvelun. Älä enää odota, että pääset tutustumaan maailmaamme ja tekemään Motorola Edge 50 Pro -laitteestasi todellisen elämänkumppanin.