9 Tuotteet

Osoitteesta Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, tarvikkeja ja näytönsuojat yksinoikeudella alhaisja hinnat Huawei P40 Pro Plus -puhelimelle

Suojaa ja koristele Huawei P40 Pro+ -puhelimesi huippuluokan suojauksella ja lisävarusteilla edulliseen hintaan. Suojakuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edullisimpaan hintaan! Olja valinnut 5G-verkkojen kanssa yhteensopivan Huawei P40 Pro Plus -puhelimen, joka erottuu muista P40-puhelimista valokuvamoduulinsa ansiosta.

Siinä on 6,58-tuumainen OLED-näyttö, Kirin 990 SoC ja viisinkertainen takakamera-anturi. Tämä huippupuhelin erottuu edukseen muotoilunsa, akunkestonsa ja ainutlaatuisen valokuvasuorituskykynsä ansiosta. Tiimimme on valinnut puhelimellesi parhaan suojan, jotta voit käyttää sitä täysin rauhassa.

Suojaamalla älypuhelimesi suojaat : Suojaat sitä iskuilta, naarmuilta, pölyltä ja kosteudelta. Estät sitä menja tämästä arvoaan naarmujen vuoksi. Yksilöllistät matkapuhelimesi. Optimoit sen käytön vaihtoehtojen avulla. Suojaat valokuvamoduulisi. Tutustu suureen valikoimaamme, joka varmasti miellyttää kaikkia!

Huawei P40 Pro+ -puhelimesi on täysin turvassa My Suojakuori -suojakuori n kanssa.

Huawei P40 Pro Plus -puhelimesi on turvallisesti suojattu Dealy -suojuksillamme. Jotta voit käyttää älypuhelintasi turvallisesti, tarjoamme suojakuori ita, suojia, näytönsuojia ja lisävarusteita, jotka on mukautja tu täydellisesti matkapuhelimesi linjoihin. Tuotteemme on valmistja tu erittäin kestävistä materiaaleista.

Et ole immuuni Huawein pudottamiselle, jolloin sen sisus voi rikkoutua tai lasi räjähtää. Jälkien kertyminen tekee puhelimesta liukkaan ja voi aiheuttaa sen liukumisen käsien välistä. Erittäin ohuja suojakuori mme suojaavat takapuolta, reunoja, painikkeita ja valokuvamoduulia. Taskut suojaavat sen täysin ja toimivat lompakkona.

Handsfree-telineeksi muutja tavan kannen ansiosta voit käyttää matkapuhelintasi ongelmitta handsfree-tilassa. Näytönsuojamme, kalvo ja panssarilasi , ovat erittäin ohuita ja erittäin helppoja asentaa. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto- ja polkupyöräkiinnikkeja ) optimoivat sen käytön. Tuotteidemme ansiosta voit elää Huawei-kokemustasi täysillä!

Dealy tarjoaa ainutlaatuista suojakuori kaspalvelua tilauksillesi.

Dealy tarjoaa sinulle ainutlaatuisen palvelun. Olemme avoinna 7 päivää viikossa neuvonnasta tilausten seurantaan, ja meidät tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.