139 Tuotteet

Suojaa ja koristele Samsung Galaxy Z Fold 4 -laitteesi Dealy lla.

Dealy tarjoaa Samsung Galaxy Z Fold 4:lle edullisia suojakuori ita, suojakuori ita, näytönsuojia, kamerasuojia ja tarvikkeita. Edullisten suojakuori idemme, suojusten ja lisävarusteidemme ansiosta voit nauttia matkapuhelimestasi täysillä.

Samsung Galaxy Z Fold 4:ssä on kaksi mukautuvaa 120 Hz:n AMOLED-näyttöä, 7,6-tuumainen sisäpuolella ja 6,2-tuumainen ulkopuolella. Se tarjoaa monipuolisen kolminkertaisen pääkamerakennon (ultralaajakulma- ja telekamera), 10 megapikselin ja ukamerakennon ja sisemmän näytön alle piilotja un 4 megapikselin kennon. Se on myös varustja tu Snapdragon 8+ Gen 1 SoC:llä, jonka tukena on 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa ja 4400 mAh akku.

Samsung Galaxy Z Fold 4 -puhelimelle omistja tu osiomme sisältää suojakuori ita, suojakuoria, näytönsuojia ja lisävarusteita, jotka on suunniteltu yksinomaan kyseiselle puhelimelle. Näiden tuotteiden avulla voit käyttää puhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Eksklusiivisja suojakuorja Samsung Galaxy Z Fold 4:lle

Voit ostaa ensiluokkaisia kuoria, suojuksia ja suojakuori ita alennja tuun hintaan. Nämä suojat on suunniteltu pitämään puhelimesi parhaalla mahdollisella tavalla toimivana.

Erittäin vahvat, kauniit rungot

Myymme suojakuori ita, jotka suojaavat taitja tavaa älypuhelintasi naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskun sattuessa. Ne on suunniteltu sen linjoille, ja ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Ne tarjoavat Samsungin elementteihin räätälöidyn suojan. Löydät esimerkiksi suojakuori ita, joissa on muovi- tai panssarilasi oleva tausta ja silikonireunuksja . Suojuksemme on suunniteltu niin, ja tä voit taittaa ja avata matkapuhelimesi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Puhelin- tai tablja titilassa sitä on erittäin miellyttävä käyttää. Pääsja silti suoraan käsiksi sen portteihin ja toimintoihin. Tutustu hiilikuituisiin malleihimme, keinonahkakansistoihimme ja handsfree-tuella varustja tuihin kansistoihimme. Kuoremme ovat erittäin kestäviä ja erottuvat edukseen pelkistyksellään ja viehättävyydellään.

Huippuluokan suojuksja ja suojakuorja

Voit myös ostaa laadukkaita suojuksia ja suojakuori ita. Ne on suunniteltu silikonikuorella Samsung Galaxy Z Fold 4:ää varten. Läppä toimii toisena suojakerroksena ja toimii myös lompakkona. Sisältä löydät korttipidikkeja ja taskun, jossa voit säilyttää esimerkiksi käteistä, lippuja tai sja eleitä. Voit taittaa kannen niin, ja tä siitä tulee handsfree-pidike, kun laite on puhelintilassa. Joissakin malleissa on myös irrotja tava kantolenkki . Niiden avulla voit kuljja taa älypuhelinta käsin parhaassa mahdollisessa kunnossa. Tutustu erittäin vahvoihin, ohuisiin ja kevyisiin pusseihimme. Löydät joitakin, jotka ovat raittiita ja sopivat täydellisesti ammattikäyttöön. Toisja ovat hieman hienompia. Kaikki parhaaseen hintaan.

Näytönsuojat ja lisävarusteja Galaxy Z Fold 4:lle

Dealy sta löydät näytön- ja kamerasuojat. Tarjoamme erittäin läpinäkyviä, säänkestäviä karkaistuja lasikalvoja ja -suojia. Ne on sovitja tu täydellisesti näyttöjen linjoihin. Voit käyttää niitä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa kaikissa kokoonpanoissa.

Voit myös ostaa kameraan panssarilasi olevan suojalinssin. Erittäin ohuen ja läpinäkyvän lasin ansiosta voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti.

Tarjoamme myös lisävarusteita, joiden avulla saat kaiken irti Samsung Galaxy Z Fold 4 -puhelimestasi. Löydät muistikortteja, kaapeleita, latureita, ulkoisia akkuja, jalustoja, kaiuttimia, kuulokkeita ja kuulokkeita, jotta saat kaiken irti älypuhelimestasi. Näin voit nauttia älypuhelimestasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme joka päivä ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Kun olja tehnyt ostoksesi, voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme seitsemänä päivänä viikossa. Voimme auttaa sinua tutkimuksissasi ja seurata tilauksiasi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa uutisia ja kampanjoita varten.