277 Tuotteet

Suojaa ja koristele Google Pixel 9 Pro -laitteesi My Suojakuori -suojakuorella

Miksi sinun pitäisi suojata ja koristella matkapuhelimesi?

Kannettavan tietokoneen suojaamisesta on tullut välttämättömyys yhä kehittyneempien ja kalliimpien älypuhelinten aikakaudella. Google Pixel 9 Pro ei ole poikkeus edistyneiden ominaisuuksiensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Mutta miksi puhelimen suojaaminen on niin tärkeää? Tässä on muutamia pakottavia syitä:

Fyysisten vahinkojen ehkäiseminen

Vaikka nykyaikaiset älypuhelimet ovat entistä kestävämpiä, ne ovat edelleen alttiita putoamisille, kolhuille ja naarmuille. Laadukas suojakuori, kuten Ma Coquen tarjoamat kuoret, voi vaimentaa iskuja ja minimoida näytön rikkoutumisen, kolhujen ja halkeamien riskin.

Käyttöiän pidentäminen

Investoimalla puhelimen tehokkaaseen suojaukseen voit pidentää sen käyttöikää. Hyvin suojattu puhelin vaurioituu vähemmän, jolloin vältytään kalliilta korjauksilta ja ennenaikaiselta vaihtamiselta.

Jälleenmyyntiarvon säilyttäminen

Hyväkuntoinen älypuhelin säilyttää korkeamman jälleenmyyntiarvon. Suojaamalla Google Pixel 9 Pro -puhelimesi ensiluokkaisilla kuorilla ja näytönsuojilla varmistat, että se pysyy erinomaisessa kunnossa ja maksimoi sen arvon, jos päätät myydä tai vaihtaa sen.

Mukauttaminen ja estetiikka

Suojat ja lisävarusteet eivät ole vain suojausta varten. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden muokata puhelimesi omaan makuusi ja tyyliisi sopivaksi. Dealy tarjoaa laajan valikoiman jokaiseen makuun, halusitpa sitten hillityn ja tyylikkään kotelon tai hienon ja värikkään suojan.

Google Pixel 9 Pro: ainutlaatuinen matkapuhelin

Google Pixel 9 Pro on huippuluokan älypuhelin, joka on erinomainen monilla osa-alueilla, kuten valokuvauksessa, suorituskyvyssä ja käyttökokemuksessa. Jos etsit suorituskykyistä puhelinta, jossa on poikkeuksellinen kamera, Pixel 9 Pro on erinomainen valinta.

Kamera :

  • Kehittynyt teknologia: Pixel 9 Pro on tunnettu poikkeuksellisesta kamerastaan, joka käyttää tekoälyalgoritmeja kuvanlaadun parantamiseen.
  • Tehokas optinen zoom: Kamerassa on tehokas optinen zoom, jonka avulla voit tallentaa kaukaisia yksityiskohtia huomattavan tarkasti.
  • Parannettu yötila: hämärässä otetut valokuvat ovat kirkkaampia ja yksityiskohtaisempia optimoidun yötilan ansiosta.
  • 4K-video: tallenna 4K-videoita poikkeuksellisella kuvanvakautuksella.
  • Innovatiiviset ominaisuudet: Pixel 9 Pro tarjoaa monia hauskoja ja luovia ominaisuuksia, kuten Cinematic-tilan, jossa videoissa on ammattimainen bokeh-efekti.

Näyttö :

  • OLED-paneeli: OLED-näyttö tarjoaa eloisat värit, syvät kontrastit ja voimakkaan mustan.
  • Korkea virkistystaajuus: Korkea virkistystaajuus takaa poikkeuksellisen sulavan vierityksen ja animaatiot.
  • Gorilla Glass Victus -suojaus: näyttö on suojattu naarmuja ja iskuja kestävällä Gorilla Glass Victus -kerroksella.

Suorituskyky :

  • Tensor G4 -järjestelmäpiiri: Pixel 9 Pro on varustettu Googlen kehittämällä Tensor G4 -järjestelmäpiirillä, ja sen suorituskyky on sujuva ja nopea, olipa kyse sitten peleistä, monitehtävästä tai resursseja vaativista sovelluksista.
  • Runsaasti RAM-muistia: suuren RAM-muistin ansiosta voit hallita useita sovelluksia samanaikaisesti ilman hidastumista.
  • Tallennustila: Saatavilla on eri tallennuskapasiteetteja, joten sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille, sovelluksille ja tiedostoille.

Itsenäisyys :

  • Tehokas akku: Pixel 9 Pron akku tarjoaa mukavan akunkeston, joten voit käyttää puhelinta koko päivän ilman lataamista.
  • Pikalataus: Pikalatauksen avulla voit palauttaa akun käyttöiän vain muutamassa minuutissa.

Ohjelmisto :

  • Puhdas Android: Pixel 9 Pro toimii puhtaalla Androidilla, mikä takaa sujuvan, bloatware-vapaan käyttökokemuksen.
  • Säännölliset päivitykset: Google päivittää käyttöjärjestelmäänsä säännöllisesti, mikä takaa sinulle uusimmat ominaisuudet ja parhaan suorituskyvyn.

Muut ominaisuudet :

  • Veden- ja pölynkestävä: Pixel 9 Pro on IP68-sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se kestää upottamista veteen ja pölyä.
  • Liitettävyys: se on yhteensopiva uusimpien liitettävyystekniikoiden, kuten Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 ja 5G, kanssa.

Miten kannet suojaavat puhelimen

Suojakuoret ovat ratkaisevassa asemassa älypuhelimesi eheyden säilyttämisessä. Tässä kerrotaan, miten ne suojaavat tehokkaasti:

Iskunvaimennus

Rungossa käytetyt materiaalit, kuten silikoni ja TPU (termoplastinen polyuretaani), vaimentavat iskuja putoamisen yhteydessä, mikä vähentää sisäisten vaurioiden riskiä.

Suoja naarmuuntumista vastaan

Suojat estävät puhelimen pinnan naarmuja ja kolhuja ja säilyttävät sen ulkonäön ja näytön.

Kulmien ja reunojen suojaus

Älypuhelinten kulmat ja reunukset ovat erityisen alttiita iskuille. Suojat kietoutuvat niiden ympärille ja suojaavat niitä tehokkaasti.

Helppo pääsy portteihin ja painikkeisiin

Suojat on suunniteltu siten, että puhelimen portit, painikkeet ja toiminnot ovat helposti käytettävissä suojauksesta tinkimättä.

Ma Coquen tarjoamat kuoret

Klassiset kuoret

Ma Coquen klassiset kuoret on valmistettu silikonista, muovista tai hybridimateriaaleista. Ne tarjoavat perussuojan ja ovat samalla kevyitä ja helppokäyttöisiä. Niissä on saatavana useita eri värejä ja viimeistelyjä, ja niissä yhdistyvät yksinkertaisuus ja tehokkuus.

Keinonahkaiset kuoret

Keinonahkaiset suojakuoret tuovat Google Pixel 9 Pro -puhelimeesi ripauksen eleganssia. Ne jäljittelevät aitoa nahkaa täydellisesti ja tarjoavat ylellisen tuntuman edulliseen hintaan. Lisäksi ne suojaavat tehokkaasti kolhuilta ja naarmuilta.

Panssarilasi olevat kuoret

Karkaistun lasin kuoret on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista suojaa. Niissä yhdistyvät lasin lujuus ja hybridimateriaalien joustavuus, jotka vaimentavat iskuja ja säilyttävät samalla ainutlaatuisen tyylin.

Naruilla varustetut rungot

Käytännöllisissä ja trendikkäissä vetoketjukoteloissa voit pitää puhelinta kaulassa tai olkapäällä. Ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat pitää puhelimensa helposti ulottuvilla ja suojata sen samalla tehokkaasti.

Hienot rungot

Hienot kannet tuovat puhelimeesi ripauksen hauskuutta ja persoonallisuutta. Niitä on saatavana erilaisina kuvioina ja väreinä, ja niiden avulla voit erottua joukosta ja tarjota samalla luotettavan suojan.

Rungot, joissa on tuki

Suojakuoret , joissa on integroitu kehikko, ovat täydellisiä niille, jotka käyttävät puhelinta usein videoiden katseluun tai videoneuvotteluihin. Ne tarjoavat täydellisen suojan sekä ovat käytännöllisiä ja toimivia.

Erittäin kestävät rungot

Äärimmäisimpiin olosuhteisiin suunnitellut erittäin kestävät kuoret tarjoavat maksimaalisen suojan putoamisia, iskuja ja kovia ympäristöolosuhteita vastaan. Ne ovat ihanteelliset seikkailijoille ja vaativissa ympäristöissä työskenteleville ammattilaisille.

Räätälöidyt kuoret

Dealy tarjoaa myös räätälöityjä koteloita, joiden avulla käyttäjät voivat luoda yksilöllisiä malleja haluamillaan valokuvilla, kuvioilla tai tekstillä. Se on loistava tapa saada kuori, joka heijastaa täydellisesti henkilökohtaista tyyliäsi.

Ma Coquen tarjoamat kannet

Google Pixel 9 Pron suojakuoret tarjoavat monipuolisen suojan käytännöllisessä paketissa. Niitä on saatavana klassisissa ja hienoissa malleissa, ja niissä on usein lisäominaisuuksia, kuten korttipidikkeet, handsfree-kiinnikkeet ja hihnat.

Klassiset kannet

Klassiset suojakuoret ovat tyylikkäitä ja toimivia. Ne suojaavat koko puhelinta ja tarjoavat säilytystilaa korteille ja lipuille, joten ne ovat ihanteellisia niille, jotka haluavat matkustaa kevyesti.

Fancy kannet

Niille, jotka haluavat lisätä puhelimeensa ripauksen hauskuutta, hienot kannet ovat täydellisiä. Niitä on saatavana erilaisina kuvioina ja kirkkaina väreinä, ja ne tarjoavat täydellisen suojan ja käytännöllisiä ominaisuuksia.

Ma Coquen näytönsuojat

Panssarilasi

Panssarilasi olevat näytönsuojat tarjoavat vankan suojan naarmuja ja iskuja vastaan. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne vaikuta näytön tuntoherkkyyteen. Saatavana on myös vakoiluohjelmia estäviä näytönsuojia.

Suojakalvot

Suojakalvot ovat ohuempi ja kevyempi vaihtoehto karkaistulle lasille. Ne suojaavat naarmuilta ja kolhuilta säilyttäen samalla näytön kirkkauden.

Kameran suojukset

Kameran suojaimet, kuten karkaistun lasin kalvo, varmistavat, että kameran linssit pysyvät ehjinä ja toimivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Google Pixel 9 Pro -puhelimen olennaiset lisävarusteet

Dealy tarjoaa täydellisen valikoiman lisävarusteita täydentämään Google Pixel 9 Pro -puhelintasi:

  • Puhelinlaturit: nopeaan ja tehokkaaseen lataamiseen.
  • Muistikortit: tallennuskapasiteetin lisääminen.
  • Kaapelit: latausta ja synkronointia varten.
  • Sovittimet: erilaisten oheislaitteiden liittämiseen.
  • USB-kaapelit: yhteensopivia eri laitteiden kanssa.
  • Kuulokkeet: mukaansatempaavaa äänikokemusta varten.
  • Puhelinkaiuttimet: musiikin kuunteluun erinomaisella äänenlaadulla.
  • Langattomat kuulokkeet: täydelliseen liikkumisvapauteen.
  • Auto- ja pyöräkiinnikkeet: turvalliseen käyttöön liikkeellä ollessa.
  • Pöytätelineet: pitävät puhelimen pystyasennossa.
  • Puhelimen tukirenkaat: parempaa otetta varten.
  • Bluetooth-lisävarusteet: langattomia yhteyksiä varten.

Ma Coquen laatu ja palvelu

Dealy erottuu edullisten ja korkealaatuisten tuotteidensa ansiosta. Sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen näkyy tarjolla olevien tuotteiden monipuolisuudessa ja luotettavuudessa. Reagoivan asiakaspalvelun ja nopean toimituksen ansiosta Dealy varmistaa, että jokainen asiakas löytää täydellisen suojan ja lisävarusteet Google Pixel 9 Pro -puhelimelleen.