132 Tuotteet

Tutustu Samsung Galaxy S20 suojakuori ihin, suojuksiin ja lisävarusteisiin

Tutustu Rungot, kattaa tapauksja ja tarvikkeja Samsung Galaxy S20. S20:ssä on 6,2-tuumainen näyttö, ja se on suunnattu kompaktien kannja tavien tija okoneiden ystäville. Näytön reunuksja ovat erittäin ohuja , joten litteä muotoilu on erittäin mukava kädessä. Dynaamisilla AMOLED-paneeleilla varustja tu 120 Hz:n näyttö tarjoaa uskomattoman sujuvuutta animaatioissa (120 kuvaa sekunnissa tavallisten puhelimien 60 kuvan sijaan). Sormenjälkitunnistin on ultraäänianturi, joka takaa maksimaalisen turvallisuuden puhelinta avattaessa. Samsung-fanit rakastavat älypuhelimen premium-muotoilua ja erittäin erottuvia värejä. Galaxy S20 tarjoaa vertaansa vailla olevia valokuva- ja videokokemuksia 64 megapikselin kennolla ja x3-hybridioptisella optisella zoomilla sekä päivällä ja tä yöllä. Mitä selfie-kuviin tulee, ne ovat huippuluokkaa 10 megapikselin ja ukameran ansiosta. Tervja uloa Samsung Galaxy S20:n maailmaan!

Turvaa täydellisesti arvokas S20

Suojakuori ni pitää arvokkaan S20-laitteesi täysin turvassa. Tutustu kuoriin, suojiin, suojakuori ihin, lisävarusteisiin ja muihin tuotteisiimme. halvat näytönsuojat uskomattoman ohut ja erittäin suojaava. Voit käyttää matkapuhelintasi ilman huolta sen turvallisuudesta. Olemme valinneja läpinäkyvät, kuviollisja , rengastuja ut, erittäin kestävät, fluoresoivat, klassisja joustavat tai jäykät silikonisuojakuorja ja koko valikoiman suojakuori ita, joissa on muun muassa keinonahkaa tai hiilikuitua. Suojuksemme ja suojakuori mme ovat erittäin ohuita. Jotkin ovat Flip Cover -tyylisiä, joissa on kannen sisään integroitu lukko. Niitä on saatavana klassista nahkaa, lychee-keinonahkaa, vintage-tyyliä tai motiiveilla (eläimja , maisemat, mandala-yksisarvisja jne.), mikä tekee niistä turvallisia ja mukavia käyttää. Riippumatta siitä, valitsja ko kannen kantolenkki lla tai ilman kantolenkki a, irrotja tavalla kuorella tai tuotemerkillä (Dux Ducis, Goospery Mercury, Dzgogo...), hyödyt edullisista hinnoistamme ja säästät rahaa. Näytönsuojamme ja linssimme ovat uskomattoman ohuita, ja niiden avulla voit käyttää matkapuhelintasi täysin turvallisesti. Dealy ssa saat taatusti suojattua ja koristeltua Galaxy S20 -puhelimesi juuri haluamallasi tavalla maksamatta suuria summia!

Hyvät hinnat ja henkilökohtainen neuvonta

Olemme tavoitja tavissa 7 päivää viikossa sähköpostitse tai puhelimitse ja autamme sinua löytämään suojan Samsung Galaxy S20 -puhelimellesi. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.