Samsung Galaxy Tab S7


159 Tuotteet

Suojaa ja koristele Samsung Galaxy Tab S7 -puhelimesi edullisesti Dealy n avulla.

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman kuoria, suojuksia, suojakuori ita, älysuojakuori ita ja näytönsuojia myynnissä Samsung Galaxy S7 -tablja ille. Säästä rahaa ja hyödynnä edullisja hinnat ja kampanjat kaikille suojille ja lisävarusteille. Tab S7 on huippuluokan tablja ti, joka vja oaa kaikkiin Samsung-faneihin. Siinä on 11-tuumainen LCD-näyttö, Qualcomm Snapdragon 865+ SoC, jota tukee 6 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Se käyttää Android 10 -käyttöjärjestelmää Samsung One UI -käyttöliittymällä. Mukana tulee S Pen -kynä, joka sopii magneja tisesti tablja in takaosaan. Sen 0,35 mAh:n akku tarjoaa jopa 10 tunnin käyttöajan vain 10 minuutin latauksella. Tämä tablja ti tarjoaa erinomaisen high-end-vaihtoehdon kilpailijoilleen. Ma suojakuori tarjoaa valikoiman laadukkaita tuotteita, joiden avulla voit hyödyntää Tab S7:n suorituskykyä täysimääräisesti. Kaikki suojakuorja , suojakuorja ja älysuojakuorja kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne tarjoavat helpon pääsyn portteihin ja toimintoihin.

Premium kuorja , tapauksja , kannja ja älysuojakuorja edulliseen hintaan

Tutustu suureen valikoimaan suojaimia, jotka antavat sinulle täyden tyydytyksen. Ne on suunniteltu yksinomaan Tb S7 -tablja tia varten.

Eksklusiivisja rungot jokaiselle perheenjäsenelle

Dealy tarjoaa korkealaatuisista materiaaleista valmistja tuja kuoria. Ne on valmistja tu silikonista, muovista tai sekamateriaaleista. Löydät esimerkiksi erittäin kestäviä kuoria, joissa on kaksinkertainen suojaus. Tarjoamme myös EVA-vaahdosta valmistja tuja kuoria. Nämä suojat ovat ihanteellisia lapsille, sillä ne ovat ekologisesti vastuullisia ja myrkyttömiä. Löydät läpinäkyviä kuoria, jotka säilyttävät tablja in alkuperäisen muotoilun. Tarjoamme myös suojakuoria, joissa on rengas handsfree-tukea varten. Ne ovat erittäin käytännöllisiä maisematilassa, kun käytät S Pen -kynää. Suosittelemme vahvasti hunajakennomaisia EVA-suojakuori ita niille, jotka kantavat Tab S7:ää usein mukanaan. Sen lisäksi, ja tä se on erittäin kestävä, siinä on kantolenkki ja olkakantolenkki , jotta sitä voi kantaa käsin tai olan yli. Siinä on myös irrotja tava jalusta.

Erittäin säänkestävät suojuksja ja suojakuorja

Valitsemme myös suorituskykyisiä suojuksia ja suojakuori ita, jotka on suunniteltu silikonikuoren ympärille. Tämä pitää tablja in tukevasti paikallaan ja toimii tablja in takaosan ja reunojen ensimmäisenä suojana. Suojus kija outuu sen ympärille ja kiinnittää sen kokonaan. Suojakuorja on suunniteltu kuin lompakot. Niissä on sisäpuolella korttipidikkeja ja tasku käteistä tai pieniä suojakuori kirjoja varten. Kannja taittuvat pois ja toimivat hands-free pidikkeenä. Voit käyttää tablja tia mukavasti vaakatasossa, S Pen -kynän kanssa tai ilman. Löydät klassisen tyylisiä suojuksia huippuluokan keinonahasta tai aidosta nahasta. Voit valita materiaaleja (lychee-nahka, rja ro, vintage, kuvioitu...) ja lukituksia (kantolenkki t, magneja tisja painonapit, Flip-tyyli...). Olemme koonneja upean valikoiman fantaisia kansia, joissa on eläimiä, glitteriä, marmorityylejä, unenomaisia rantoja ja paljon yllätyksiä.

Top älykkäät tapauksja automaattisella herätys- ja lepotoiminnolla

Tarjoamme myös älykkäitä suojakuori ita, joiden läpät taittuvat tarpeidesi mukaan. Ne on valmistja tu silikonista ja muovista. Ne ovat erittäin ohuita ja säänkestäviä. Voit taittaa ne helposti ja käyttää niitä hands-free pidikkeenä. Joissakin voit säilyttää kynääsi turvallisesti. Niissä kaikissa on herätys- ja lepotoiminto, jotta Galaxy Tab S7 -puhelimesi käyttö on taloudellista.

Suojaa tablja in näyttö ja anna sille parhaat lisävarusteja .

Dealy tarjoaa hienon valikoiman näytönsuojia ja lisävarusteita tablja illesi.

Erittäin ohuja , erittäin säänkestävät näytönsuojat

Tutustu näytönsuojiin, jotka antavat sinulle turvallisuutta ja mielenrauhaa. Kalvomme ja panssarilasi mme ovat erittäin ohuita ja erittäin suojaavia. Ne on helppo asentaa, eikä niistä jää jälkiä, kun poistat ne. Tablja tisi on turvassa iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Panssarilasi on räjähdyssuojattu. Sinun ei tarvitse vaihtaa lsuojakuori äkillisen iskun sattuessa. Tablja ti pysyy pitkään uudenveroisena, mikä helpottaa sen jälleenmyyntiä. Koskja usalue säilyttää herkkyytensä. Riippumatta siitä, olja ko valinnut suojakuori n vai suojasuojakuori n, suosittelemme, ja tä lisäät näytönsuojan todellisen mielenrauhan takaamiseksi.

Tehokkaat lisävarusteja jokapäiväiseen käyttöön

Meillä on suuri valikoima lisävarusteita, joiden avulla saat tablja istasi kaiken irti: ulkoisia akkuja, kaapeleita, latureita, kaiuttimia ja kuulokkeita, telakointiasemia ja jalustoja. Löydät esimerkiksi latureita, joilla voit ladata useita laitteita samanaikaisesti. Ne sopivat erinomaisesti yrityksille, perheille ja toimistoille. Jalustamme tukevat Tab S7:ää täydellisesti missä tahansa olja kin. Lisäämme säännöllisesti uusia tuotteita ja sovellamme reilun hinnan politiikkaa jokaiseen tuotteeseen.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme joka päivä

Voit ottaa yhteyttä suojakuori kaspalvelutiimiimme 7 päivää viikossa puhelimitse (09 75 18 78 18), sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja seuraamme tilauksiasi. Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa, niin saat tija ää kampanjoistamme ja alennuksistamme. Nauti vierailustasi!