9 Tuotteet

Säästä Asus ZenFone 8 Flip -suojissa ja tarvikkeissa

Dealy tarjoaa ensiluokkaisen ja edullisen valikoiman suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Asus ZenFone 8 Flip -puhelimelle. Tämä Asuksen huippuluokan älypuhelin on varustja tu Qualcomm Snapdragon 888 SoC:llä yhdistja tynä 8 Gt RAM-muistiin ja 128 Gt tallennustilaan. Siinä on 64+12+8 megapikselin kääntyvä valokuvasensori, jonka avulla voit käyttää valokuvasensoreita selfieinä. Siinä on 5000 mAh:n akku. Tiimimme valitsee parhaat suojauksja ja lisävarusteja , jotta voit nauttia matkapuhelimestasi täysin turvallisesti.

Huippuluokan suojaus ja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Dealy tarjoaa suojakuori ita, suojuksia ja näytönsuojia tarpeisiisi ja elämäntyyliisi sopiviksi. Ne on suunniteltu yksinomaan puhelinta varten, ja ne kiinnittävät myös pyörivän valokuvamoduulin. Suojat myötäilevät puhelimen linjoja täydellisesti ja niistä tulee kuin toinen iho. Ne erottuvat ohuutensa ja keveytensä ansiosta. Ne suojaavat ZenFone 8 Flipiä iskuilta, puhelinta devalvoivilta naarmuilta ja pölyltä, joka voisi häiritä esimerkiksi painikkeita. Niissä on erittäin tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, ja ne on suunniteltu niin, ja tä voit kääntää valokuvamoduulia mielesi mukaan. Suojuksemme optimoivat myös otteen, jotta pudotat sen harvemmin. Löydät suojia ja suojakuori ita aidosta nahasta tai korkealaatuisesta keinonahasta. Ohuja ja kevyja suojat suojaavat koko matkapuhelimen ja antavat samalla mahdollisuuden käyttää kameraa ilman, ja tä niitä tarvitsee irrottaa. Ne jättävät portit helposti ulottuville ja kannja taittuvat pois. Voit suojata kännykän näytön kalvolla tai karkaistulla lasilla, joka on erittäin tehokas elementtejä vastaan. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun poistat ne. Koskja usalueen herkkyys ja vuorovaikutteisuus säilyvät optimaalisena. Tutustu lisävarusteiden osioon. Löydät sieltä muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia ja kuulokkeita... Niiden avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti Asus-laitteestasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.

Dealy , sen henkilökohtainen suojakuori kaspalvelu ja sosiaalisja verkostot.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme tilausten seuraamiseksi. Tavoitat meidät puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Sähköpostiosoitteemme löydät tämän verkkosivuston Yhteystiedot-osiosta. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme. Nauti vierailustasi!