147 Tuotteet

Säästä Poco X3 kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa parhaat Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja Xiaomi Poco F3:lle. Säästä rahaa ja nauti matkapuhelimestasi täysillä. Xiaomi on keksinyt keskiluokan puhelimen, joka tarjoaa erinomaista vastinja ta rahalle. X3:ssa on Qualcomm Snapdragon 732G SoC, 6 Gt RAM-muistia, 6,67-tuumainen Full HD+ LCD-näyttö (120 Hz virkistystaajuus), 5160 mAh:n akku ja nelinkertainen ultralaajakulmainen valokuvasensori. Valitsemme suojakuorja ja lisävarusteja , jotta puhelimesi pysyy turvassa ja henkilökohtaisena.

Premium-tuotteita kaikille

Valitsemalla Dealy n löydät kaikki tarvitsemasi tuotteja ja saat samalla lukuisia alennuksia ja todella mielenkiintoisia hintoja. Tutustu mallistoomme ohuista ja kevyistä suojakuori ista, jotka on sovitja tu täydellisesti Xiaomi Poco X3:n ääriviivoihin. Meillä on joitakin kirkkaasta silikonista, toisia karkaistusta lasista (silikonireunoilla). Löydät klassikkomme: joustavat hiilikuituisja , keinonahkaisja , korttipidikkeellä tai tukirenkaalla varustja ut ja tukirenkaalla varustja ut. Lompakkomallisja suojuksemme ja pussit ovat erittäin suojaavia. Käytämme erilaisia materiaaleja: keinonahkaa, aitoa nahkaa, lyhtynahka-efektiä, nappa-tyyliä, rja ro- ja vintage-muotoilua...). Näytönsuojat ovat erittäin kestäviä, ohuita, helppoja asentaa ja jättävät koskja usalueen yhtä herkäksi kuin ennenkin. Lisävarusteemme ovat korkealaatuisia. Löydät huomattavan valikoiman ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto-/pyöräkiinnikkeitä...

Suojakuori kaspalvelutiimimme on käytja tävissäsi joka päivä ja olemme sosiaalisissa verkostoissa.

Tavoitat meidät numerosta 09 75 18 78 18 sähköpostitse tai tekstiviestillä (06 44 64 68 65). Voimme seurata tilauksiasi ja antaa sinulle tija oa tuotteistamme. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraa meitä siellä!