37 Tuotteet

Suojaa ja koristele Sony Xperia Pro-I -puhelimesi Dealy n alhaisin hinnoin.

Hyödynnä Dealy n poikkeuksellisja tarjouksja Sony Xperia Pro-I -kuorista, suojista, suojakuori ista, näytön/kameran suojista ja tarvikkeista. Säästä kaikista huipputuotteista. Sony Xperia Pro-I on älypuhelin, jossa on Qualcomm Snapdragon 888 SoC yhdistja tynä 12 Gt:n ja 512 Gt:n tallennustilaan sekä 6,5 tuuman OLED 4K HDR -näyttö. Sen vaikuttavaan kameravarustukseen kuuluu takana oleva neljän sensorin moduuli, joista kolme on 12 megapikselin: laajakulmalinssi, jossa on kaksinkertainen aukko ja optinen vakautus, teleobjektiivi, jossa on 2-kertainen optinen zoom ja 124°:iin aukeava ultralaajakulmalinssi sekä iToF 3D-sensori ohjelmistokäsittelyä varten. Sen 4 500 mAh:n akku on yhteensopiva pikalatauksen (30 W) kanssa. Dealy turvaa ja varustaa premium-puhelimesi markkinoiden edullisimpaan hintaan huippulaadukkailla tuotteilla, joiden avulla saat siitä kaiken irti. Tutustu mallistoihimme.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja alennja tuun hintaan

Valitsemme ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojat, jotka pitävät puhelimesi täysin turvassa. Se on suojattu iskuilta, naarmuilta, jäliltä, kulumiselta, pölyltä ja kosteudelta. Valitsemme parhaat tuotteja , jotta voit käyttää niitä täysin rauhallisin mielin. Löydät esimerkiksi läpinäkyviä suojakuoria, yksivärisiä silikoni- ja/tai muovikuoria, fantsuojakuori kuoria, nahkajäljitelmää tai hiilikuitukuoria. "Ultra Erityiskestävä e" -suojakuorja ja "Survivor" -suojakuoremme ovat erittäin suojaavia kahden suojakerroksensa ansiosta. Tarjoamme myös suojia ja suojakuori ita, jotka suojaavat koko matkapuhelimen ja toimivat samalla lompakkona ja handsfree-pidikkeenä. Näissä suojakuori issa on erittäin vahva lukko, ja niitä on eri tyylejä, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan suojakuori n. Myymämme näytönsuojat (kalvo ja panssarilasi ) ja takakameran suojat ovat yksinoikeudella Sony Xperia Pro-I:lle. Ne on helppo asentaa, eivätkä ne jätä jälkiä, kun otat ne pois. Lopuksi löydät laajan valikoiman lisävarusteita: kaapeleita, muistikortteja, ulkoisia akkuja, latureita, kuulokkeita, kaiuttimia, kuulokkeita, auto- tai pyöräilykiinnikkeitä ja jalustoja, jotta saat Sonysta kaiken irti. Valitsemalla Dealy n voit olla varma, ja tä ostat tuotteja kilpailukykyisimpään hintaan.

Tavoitat meidät puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Tiimimme antaa sinulle tija oa tuotteistamme ja seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa puhelimitse, tekstiviestillä ja sähköpostilla ("Ota yhteyttä" -osio). Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja TikTokissa. Seuraamalla meitä voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.