16 Tuotteet

Yksinomainen valikoima suojauksia ja alennustarvikkeita Realme 8 Pro -laitteelle.

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista ja alennuksista Realme 8 Pro -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Tämä keski-/korkealaatuinen puhelin on varustja tu Qualcomm Snapdragon 720G SoC:llä ja neljän valokuvasensorin lohkolla, joista tärkein on 108 megapikseliä x3-zoomilla. Siinä on 4 500 mAh:n akku, joka on pikalatausyhteensopiva (65 W). Se on 8,1 mm paksu ja painaa vain 176 grammaa, ja siinä on Dare to Leap -design. Siinä on AMOLED-näyttö, Full HD+ -tarkkuus, koskja usnäytteenotto 180 Hz:n taajuudella ja 6,4 tuuman paneeli. Tutustu suojauksiin ja lisävarusteisiin, joiden avulla voit käyttää puhelinta vaarantamatta sen turvallisuutta.

Ensiluokkainen suojaus ja lisävarusteja

Osta silikoni- tai muovisuojuksemme, joiden hinnat alkavat vain 4,99 eMale ta. Ne myötäilevät puhelimesi linjoja ja tuntuvat suojaavalta toiselta iholta. Löydät läpinäkyvät suojakuorja , yksivärisja joustavat silikonisuojakuorja , erittäin kestävät klassikkosuojakuorja tukirenkaalla ja harjatut hiilikuitusuojakuorja . Tarjoamme myös lompakkomaisia suojia, joiden sisällä on aukot kortteja ja käteistä varten. Kannja taittuvat pois ja muuttuvat hands-free oleviksi pidikkeiksi. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimen portteihin ja toimintoihin. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja kestävät hyvin elementtejä. Lasi ei rikkoudu, ja vältyt naarmuilta, jotka vähentävät puhelimesi arvoa ja vaikeuttavat sen käyttöä. Vain 5,99 eurolla myymme myös panssarilasi sisältävää suojalinssiä Realme 8 Pron kameramoduuliin. Linssit eivät mene rikki tai naarmuuntua. Tutustu tarvikeosioomme: ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , pyörä-/autokiinnikkeja , telakointiasemat ja uutuustuotteemme. Ne ovat kaikki huippulaadukkaita, ergonomisia ja tyylikkäitä. Ne optimoivat puhelimesi toiminnan ja suorituskyvyn. Valitsemalla Dealy n voit olla varma säännöllisistä alennuksista ja kampanjoista kaikista tuotteistamme.

Voit ottaa meihin yhteyttä 7 päivää viikossa

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia "Ota yhteyttä" -osiosta. Seuraamme mielellämme tilauksiasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa. Seuraamalla meitä voit pysyä ajan tasalla uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme.