57 Tuotteet

Suojaa ja koristele Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimesi Dealy lla.

Dealy suojaa ja varustaa Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimesi edullisesti. Hyödynnä tarjouksemme ja alennuksemme kanssa meidän Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja suunniteltu erityisesti kannja tavaa tija okonja ta varten. Mi 10 / 10 Prossa on 6,67-tuumainen kaareva OLED-näyttö, jossa on 90 Hz:n virkistystaajuus (ja ukamera on piilotja tu booliin), Qualcommin Snapdragon 865 -suoritin 5G-modeemilla, 256 Gt tallennustilaa ja yhteensopivuus langattoman latauksen kanssa jopa 30 W:iin asti. Mukana tulee 30 W:n langallinen pikalataus. Mitä tulee kameramoduuliin, Mi 10 / 10 Pro on varustja tu ultralaajakulmalinssillä, joka on kiinnitja ty 13 Mpix-kennoon, sekä 2 Mpix-makroanturilla ja 2 Mpix-syvyysanturilla. Ainutlaatuinen huippupuhelin Xiaomilta! Tiimimme valitsee ainutlaatuisja , ohuja , kevyja ja erittäin kestävät suojasuojakuorja . Ne on suunniteltu suojaamaan sitä iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä, ja ne ovat vedenkestäviä. Löydät läpinäkyviä, yksivärisiä tai värillisiä silikoni- ja/tai muovisuojia. Tarjoamme myös tekonahka- ja hiilikuitusuojakuori ita. Erittäin kestävät kuoremme ovat ihanteellisia suojaamaan elementtejä vastaan. Valitsemme myös parhaat suojakuorja , joissa on korttipidikkeja tai renkaat handsfree-tukea varten. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) sopivat täydellisesti älypuhelimeesi. Ne optimoivat sen käytön. Dealy lla on edullinen hintapolitiikka, joten voit ostaa haluamasi laitteja .

Räätälöi Mi 10 / Mi 10 Pro edullisesti

Dealy valitsee valikoiman eksklusiivisia ja edullisia suojauksia Xiaomi Mi 10 / 10 Pro -puhelimelle. Ei tarvitse rikkoa pankkia! Meillä on erittäin söpöjä ja erittäin turvallisia fantsuojakuori suojia (eläimiä, kukkia, yksisarvisia jne.). Hiilikuitu- tai keinonahkasuojakuori mme antavat kännykällesi ripauksen tyylikkyyttä, ja korttisuojakuori mme auttavat sinua jokapäiväisessä elämässäsi. Meillä on supervahvoja panssarilasi olevia suojakuori ita ja klassisia silikoni- tai muovisuojakuori itamme, jotka ovat yksivärisiä tai monivärisiä. Valitsemme myös johtavien valmistajien suunnittelemia suojakuori ita. Valitsemalla My Suojakuori -suojakuori n voit olla varma, ja tä Xiaomisi on suojattu juuri haluamallasi tavalla.

Ota yhteyttä suojakuori kaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Tiimimme neuvoo sinua mielellään kaikissa tuotteissamme ja seuraa tilauksiasi 7 päivää viikossa. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.