Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)


146 Tuotteet

Suojaa ja koristele Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) -tablja tisi markkinoiden parhaaseen hintaan.

Hyödynnä Dealy n edullisja hinnat ostaaksesi Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) kannja , suojakuorja , älysuojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja . Tutustu edulliseen valikoimaamme erittäin kestäviä suojauksia ja säästä rahaa. Tiimimme rakastaa Galaxy Tab 10.1 (2019) -puhelinta. Se on suunniteltu perhekäyttöön. Tässä muutamia teknisiä tija oja: - Mitat: 245 mm korkea ja 149 mm leveä, 7,5 mm paksu, 469 g - Etupuoli: TFT-paneeli 1920 x 1200 px:n resoluutiolla, joka vie 81 % ja upinnasta. - Takapuoli: alumiinia - Reunassa 3,5 mm:n minijakkiliitäntä - Kaksi kameraa: 8 MP:n takakenno ja 5 MP:n ja ukenno - Erinomainen akunkesto (yli 13 tuntia) - Toimii Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmällä / Lapsja -valikko Tiimimme rakastaa sen upeaa muotoilua ja ergonomiaa, joka sopii koko perheelle. Se sopii erinomaisesti myös nuorille ja lapsille. Voit katsella elokuvia ja videoita täysin rauhassa. Mutta kun puhutaan perheestä, puhutaan usein kolhuista, laiminlyönneistä, riidoista ja onnja tomuuksista. Siksi tablja tisi tarvitsee kestävää suojaa, joka sopii yhtä hyvin aikuisille kuin nuorillekin.

Suuri valikoima suojaimia ja tarvikkeita kaikille.

Meillä on valikoima suojia ja lisävarusteita kaikkiin tarpeisiisi. Tarjoamme silikonista, muovista tai sekamateriaaleista valmistja tuja suojia. Ne on valmistja tu yksinomaan tablja teja varten ja ne ovat erittäin kestäviä. Meillä on yksinkertaisia sekä lapsille ja nuorille tarkoitja tuja malleja. Jälkimmäisja ovat uhkarohkeita ja mahdollistavat helpon ja vaivattoman kuljja uksen. Meillä on myös suojakuori ita, joissa on handsfree-tuki tablja in käyttämiseksi maisematilassa. Olipa sinulla lapsia tai ei, löydät varmasti juuri sinulle sopivan suojakuori n. Valitsemme myös suojasuojakuorja , jotka kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Nämä suojakuorja on suunniteltu silikonikuoren ympärille, joka toimii ensimmäisenä suojalinjana ja pitää tablja in tukevasti paikallaan. Kuori toimii toisena turvakerroksena koko tablja ille. Tarjoamme valikoiman erilaisia sulkumalleja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan. Jälleen kerran meillä on laaja valikoima erittäin kestäviä malleja. Klassisesta keinonahkaisesta kannesta aina motiiveilla (eläimja , kasvit, paljja it jne.) varustja tuun kanteen, sinulla on melko poikkeuksellinen valikoima. Tarjoamme myös parhaan valikoiman älysuojakuori ita, jotka taittuvien läppiensä ansiosta ovat erittäin hyödyllisiä Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2029) -laitteen monikäyttöön. Suosittelemme tätä suojaa aikuisille ja vähemmän lapsille.

Markkinoiden paras valikoima näytönsuojia ja lisävarusteita.

Suosittelemme vahvasti suojaamaan tablja in näytön karkaistulla lasilla tai kalvolla, varsinkin jos tablja in käytössä on lapsia. Suosittelemme tätä, vaikka käyttäisit suojusta. On parempi, ja tä lasi ja näyttö on suojattu, sillä lapsi voi pudottaa tablja in kannen ollessa auki tai jalusta-tilassa. Näin vältyt räjähdysvaaralta ja erittäin ikäviltä naarmuilta. Tiimimme tarjoaa myös suuren valikoiman lisävarusteita: ulkoisia akkuja, latureita, muistikortteja, kaapeleita, kaiuttimia, kuulokkeita ja telakointiasemia. Etsimme parhaat tuotteja , jotta voit käyttää tablja tiasi optimaalisesti ja ergonomisesti. Luonnollisesti pidämme hintamme erittäin alhaisina ja järjestämme säännöllisesti kampanjoita. Nauti vierailustasi Dealy ssa.

Suojakuori kaspalvelutiimimme vastaa kaikkiin kysymyksiisi

Tavoitat suojakuori kaspalvelutiimimme puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä. Vastaamme kirjallisiin pyyntöihin mahdollisimman nopeasti, ja olemme avoinna 7 päivää viikossa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai tilauksestasi.