95 Tuotteet

Alhaisja hinnat kuorja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja OnePlus 10T 5G:lle Dealy ssa.

Dealy ssa OnePlus 10T 5G:n kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja ovat halpoja. Hyödynnä alennuksemme suojista ja varusta matkapuhelimesi parhaaseen hintaan... OnePlus 10T 5G on huippupuhelin, jossa on 6,7 tuuman FHD+ AMOLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella. Sen voimanlähteenä toimii Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, ja sen parina on jopa 16 Gt RAM-muistia ja 256 Gt tallennustilaa. Se tarjoaa takakameran, jossa on kolme sensoria: 50 megapikselin laajakulma, 8 megapikselin ultralaajakulma ja 2 megapikselin makro-objektiivi. Sen 4800 mAh:n akku on SUPERVOOC-pikalatausyhteensopiva. Valitsemme markkinoiden parhaat tuotteja , jotta voit käyttää matkapuhelintasi parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Kutsumme sinut tutustumaan korkealaatuisiin suojakuori ihin, suojiin, suojakuori ihin, näytön- ja kamerasuojiin sekä lisävarusteisiin.

Korkealuokkaisja rungot edulliseen hintaan

Dealy lta löydät suojuksja , jotka ovat erittäin ohuita ja hyvin säänkestäviä. Ne on helppo asentaa, ja ne tuntuvat OnePlus 10T 5G:ssä kuin toiselta iholta. Niitä on saatavana silikonina, muovina, karkaistuna lasina tai materiaalien yhdistelmänä (muovinen takaosa tai panssarilasi silikonireunoilla). Käytja yistä materiaaleista riippumatta voit olla varma, ja tä ne kestävät hyvin onnja tomuuksia ja kulumista. Suojakuori mme suojaavat matkapuhelimen takaosaa ja reunoja iskuilta, naarmuilta, jäliltä ja pölyltä. Niissä on tarkat leikkauksja porttien ja painikkeiden kohdalla, jotta toimintoihin pääsee suoraan käsiksi. Myymme läpinäkyviä, hiilikuituisia ja keinonahkaisia suojakuori ita, jotka ovat hillittyjä ja erittäin tyylikkäitä. Löydät erittäin kestäviä kuoria, joissa on kaksinkertainen suoja: sisempi silikonikerros ja ulompi muovikerros. Valitsemme malleja, jotka eivät paksuntaa matkapuhelinta liikaa. Tarjoamme myös suojasuojakuori ita, joissa on rengas, joka toimii tukena. Näiden suojien ansiosta kännykkää voi käyttää hands-free parhaalla mahdollisella tavalla. Kehitämme myös valikoimaamme täydellisiä suojakuori ita, joissa on korttipidike, jalusta ja liukuva kamerasuoja.

Mukautja ut kannja ja tapauksja OnePlus 10T 5G:lle

Tarjoamme ultraohuita suojuksia ja suojakuori ita, jotka suojaavat koko OnePlus 10T 5G:n elementtejä vastaan. Silikonikuoren ympärille suunnitellut suojakuori mme kestävät hyvin iskuja, naarmuja, jälkiä ja pölyä. Ne on suunniteltu lompakoiden tapaan, ja niissä on sisäisja lokerot korteille, käteiselle tai pienille suojakuori kirjoille. Löydät suojasuojakuori ita, joissa on läpät, keinonahkaa ja aitoa nahkaa. Ne ovat business-tyylisiä ja erottuvat edukseen selkeydellään ja hillityillä väreillään. Löydät myös erilaisia nahkatyylejä (nappanahkaa, lychianahkaa, vintage-tyyliä, kiiltonahkaa...) ja erilaisia sulkimia. Meillä on esimerkiksi läppäkansia, joissa on manuaalinen magneja tilukko, läppäkansia, joissa lukko on integroitu kanteen, ja näköalakansia, joissa on edessä oleva näköikkuna. Kuvioidut kannja ovat myös erittäin suojaavia. Älä siis epäröi suojata kännykkääsi kannella, joka on koristeltu pöllöillä, kukilla, hurjalla tiikerillä tai "älä koske puhelimeeni.

Parhaat näytön ja takakameran suojat

Dealy ssa voit suojata OnePlus 10T 5G:n näytön ja takakameran erittäin kestävillä suojauksilla. Myymme näytölle kalvoja ja panssarilasi , jotka estävät rikkoutumisen, naarmut ja jäljja . Ne mahdollistavat optimaalisen vuorovaikutteisuuden sovellusten kanssa. Ne erottuvat ohuudesta ja läpinäkyvyydestä. Voit myös asentaa karkaistun lasin linssin takakuvausyksikön lasiin. Se turvaa linssit vaikuttamatta valokuvien ja videoiden laatuun. Lasi ei naarmuunnu ja vältyt rikkoutumiselta äkillisen iskun sattuessa.

Tehokkaat lisävarusteja

Tutustu valikoimaan OnePlus 10T 5G -lisävarusteita. Voit ostaa ulkoisia akkuja, latureita, kaapeleita, muistikortteja, auto- ja pyöräkiinnikkeitä, kaiuttimia, kuulokkeita ja kuulokkeita edulliseen hintaan. Matkapuhelimiin suunnitellut tarvikkeja auttavat sinua käyttämään, lataamaan ja kuljja tamaan OnePlus 10T 5G:tä parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Ne ovat johtavien valmistajien suunnittelemia ja suorituskykyisiä. Tulja rakastamaan niitä niiden muotoilun ja laadun vuoksi.

Dealy : täydellinen palvelu

Dealy -sivusto on suunniteltu miellyttäväksi ja turvalliseksi kokemukseksi. Maksutapahtumat suoritja aan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, ja tilauksesi toimitja aan nopeasti. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse 7 päivää viikossa. Yhteystija omme ovat kohdassa "Ota yhteyttä". Otamme tilauksesi vastaan ja autamme sinua tutkimuksissasi. Voit myös seurata meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa saadaksesi tija oa uusimmista tuotteistamme ja kampanjoistamme. Olemme myös YouTubessa ja kehitämme blogiamme.