27 Tuotteet

My Suojakuori : suojaus ja lisävarusteja parhaaseen hintaan Realme C11:lle

Hyödy Dealy n alhaisista hinnoista Realme C11 -suojissa, suojakuori issa, näytönsuojissa ja tarvikkeissa. Suojakuorja alkavat 4,99 eMale ta ja suojuksja 6,99 eMale ta. Realme C11 on 6,4 tuuman ja upaneelilla varustja tu perustason älypuhelin. Sen voimanlähteenä on MediaTek SoC, jonka tukena on 2 Gt ja 32 Gt tallennustilaa, joka on laajennja tavissa microSD-muistikortilla. Siinä on 5000 mAh:n akku ja takakamerakenno (13 megapikselin objektiivi ja 2 megapikselin muotokuvatila). Myymme suojausta ja lisävarusteita, jotka maksimoivat puhelimen suorituskyvyn ja joiden avulla saat siitä kaiken irti.

Edullinen, laadukas suojaus ja lisävarusteja

Tiimimme valitsee ensiluokkaisja kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja lisävarusteja , joita tarjotaan markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tarjoamme suojakuori ita ja suojasuojakuori ita, jotka kestävät hyvin elementtejä. Sinun ei tarvitse huolehtia kolhuista, naarmuista, jäljistä ja pölystä. Löydät läpinäkyviä, yksivärisiä silikoni-, keinonahka- tai hiilikuitusuojia, jotka antavat helpon pääsyn matkapuhelimesi portteihin ja toimintoihin. Ne erottuvat hienostuneisuudellaan ja minimalistisella tyylillä an. Tarjolla on lompakoiden tapaan suunniteltuja taskuja, joiden sisäpuolelle on leikattu aukkoja kortteja ja käteistä (tai pieniä suojakuori kirjoja) varten. Suojat voidaan taittaa halutessasi erittäin käytännöllisiksi handsfree-pidikkeiksi vaakatasossa. Joissakin suojakuori issa on irrotja tava kantolenkki , joka pitää matkapuhelinta turvallisesti ja mukavasti. Valikoimasta löytyy erilaisia materiaaleja (keinonahkaa, halkaistua nahkaa, vintage-lyhtyä jne.) ja lukituksia (kantolenkki t, niitit, magneja tikiinnikkeja , napit, ja uläppään integroidut lukot). Voit soittaa puheluita ja uläpän ollessa suljja tuna, koska siinä on aukot. Realme C11:n näyttö on myös täysin turvallinen kalvojen ja karkaistun lasin ansiosta. Nämä ovat erittäin ohuita ja helppoja asentaa. Ne peittävät matkapuhelimen koko ja uosan. Vältät lasin räjähtämisen iskun sattuessa sekä naarmut, jäljja ja sisäisja rikkoutumisja . Puhelimesi pysyy uudenveroisena pitkään. Valitsemamme lisävarusteja (muistikortit, kaapelit, ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , jalustat, auto-/pyöräkiinnikkeja jne.) optimoivat älypuhelimesi suorituskyvyn ja ovat samalla ergonomisia ja tyylikkäitä. Tarjoamme säännöllisiä kampanjoita ja hyviä hintoja. Kaikki perheenjäsenja ovat tyytyväisiä Realme C11 -suojaan ja tarvikkeisiin.

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja seuraamme tilauksiasi. Jos haluat tija ää viimeisimmistä uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.