15 Tuotteet

Alennus Realme 7i tapauksissa, kannja , näytönsuojat ja tarvikkeja

Dealy tarjoaa Realme 7i -suojaa ja lisävarusteita lyömättömään hintaan. Tutustu edullisiin suojiin, suojakuori ihin, näytönsuojiin ja tarvikkeisiin! Realme 7i:ssä on 6000 mAh:n akku. Tuotemerkin mukaan voit puhua puhelimessa 43 tuntia putkeen, kuunnella 1200 kappalja ta tai katsoa 18 elokuvaa... Puhelimen voimanlähteenä toimii MediaTek Helio G85 -suoritin, ja sen takapaneelissa on kolminkertainen valokuvakenno, mukaan lukien 48 megapikselin kenno. 18 W:n "pikalaturin" pitäisi tarjota 29 % akun kesto 30 minuutissa. Dealy voi varustaa puhelimesi lyömättömään hintaan.

Löydä suojaus ja tarvikkeja alennuksella

Tiimimme valitsee suorituskykyisja tuotteja , jotka sopivat täydellisesti Realme 7i:n toimintaan. Löydät ohuja ja kevyja suojakuorja , jotka sopivat puhelimen ääriviivoihin täydellisesti. Ne ovat erittäin kestäviä. Älypuhelimen takaosa ja reunuksja ovat suojassa naarmuilta, jäliltä ja pölyltä iskujen sattuessa. Löydät klassikkomme: läpinäkyvät kuorja , joustavat hiilikuitukuorja , silikoni- tai muovikuorja , erittäin kestävät kuorja , lychee-keinonahkakuorja ... Meillä on myös karkaistusta lasista ja silikonista valmistja tuja kuoria. Ne antavat Realmelle uskomattoman ilmeen. Tarjoamme myös suojakuori ita, jotka kestävät hyvin elementtejä. Nämä koostuvat kuoresta, jossa on läppä keinonahkaa tai aitoa nahkaa. Näitä suojakuori ita voidaan käyttää lompakkona tai handsfree-pidikkeenä. Joissakin on irrotja tava kantolenkki . Saatavilla on monia yksivärisiä suojasuojakuori ita useissa eri väreissä. Flip-kannja (joissa on kanteen integroitu lukko) ja view-kannja (joissa on katseluikkuna) täyttävät odotuksesi täydellisesti ergonomian ja hyödyllisyyden osalta. Valitsemme Realme 7i:n näyttöön erittäin ohuja , erittäin kestävät kalvot ja karkaistun lasin. Ne estävät lasin pirstoutumisen ja naarmut, jotka voivat olla erittäin vahingollisia. Laajennamme lisävarustevalikoimaamme uusilla tuotteilla, joiden avulla voit käyttää kannja tavaa tija okonja tasi turvallisesti ja nautinnollisesti. Meiltä löydät kaapelit, muistikortit, laturit, ulkoisja akut, jalustat, kuulokkeja , auto- ja pyöräkiinnikkeja , telakointiasemat... Kun valitsja Dealy n, voit olla varma tuotteidemme laadusta.

Ota yhteyttä 7 päivää viikossa ja seuraa meitä sosiaalisissa verkostoissa.

Voit soittaa meille numeroon 09 75 18 78 18 tai lähja tää meille sähköpostia tai tekstiviestin numeroon 06 44 64 68 65. Me pidämme kirjaa tilauksistasi. Jos haluat tija ää uusimmista uutisistamme ja kampanjoistamme, seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.