122 Tuotteet

Kaikki parhaat suojauksja ja lisävarusteja Xiaomi Remi Note 9S:lle

Hyödynnä upeat Dealy -tarjouksemme Xiaomi Remi Note 9 S:n suojaamiseen ja varustamiseen. Remi Note 9S:ssä on 6,7 tuuman Full HD+ LCD-näyttö, jossa on 2400 x 1080 pikseliä. Tämä tekee siitä yhden markkinoiden suurimmista älypuhelimista. Siinä on myös 5 020 mAh:n akku (yhteensopiva pikalatauksen kanssa 18 W:n teholla normaalissa ja 33 W:n teholla Maxissa). Sormenjälkitunnistin sijaitsee puhelimen reunassa. Alareunassa on liitäntäportti. Sen nelinkertaisen valokuvausmoduulin avulla voit ottaa ainutlaatuisia, täydellisen laadukkaita valokuvia. Siinä on 48 MP:n pääsensori, 8 MP:n ultralaajakulma-anturi, 5 MP:n makroanturi ja 2 MP:n ToF-anturi. Dealy tarjoaa Rungot, kattaa suojakuori ten kanssa, näytönsuojat ja tarvikkeja jotka on tarkoitja tu yksinomaan älypuhelimelle. Saat puhelimestasi kaiken irti säilyttäen samalla sen muotoilun ja arvon.

Yksinomaisja kannja , suojakuorja , näytönsuojat ja tarvikkeja edulliseen hintaan.

Tiimimme valitsee yksinoikeudella kuorja , kannja , suojakuorja , näytönsuojat Xiaomi Remi Note 9S:lle todella mielenkiintoisiin hintoihin ja alennuksiin. Säästät rahaa! Suojakuori mme sopivat täydellisesti puhelimesi linjoihin ja ääriviivoihin säilyttäen samalla pääsyn portteihin ja ominaisuuksiin. Läpinäkyvästä suojuksesta monitoimisuojaan (korttipidikkeellä tai tukirenkaalla) älypuhelimesi on täydellisesti suojattu elementtejä vastaan. Suojamme on suunniteltu silikonikuorella, johon puhelin on kiinnitja ty. Tämän jälkeen puhelin on täysin suojattu lompakkomallisella suojuksella, joka on yleensä valmistja tu erittäin kestävästä keinonahasta. Näytönsuojiemme ja linssien (kalvo ja panssarilasi ) ansiosta voit ottaa valokuvia ja videoita täysin turvallisesti ilman riskiä, ja tä valokuvausmoduuli naarmuuntuu tai rikkoutuu. Tutustu erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltuihin malleihimme. Lisävarusteemme (ulkoisja akut, laturit, kaiuttimja , kuulokkeja , auton/pyörän kiinnikkeja ) on suunniteltu optimoimaan Remi Note 9S -laitteesi käyttö ja tekninen suorituskyky. Tervja uloa My Suojakuori for Xiaomi -maailmaan!

Hyödynnä Dealy n suojakuori kaspalvelua

Tiimimme on käytja tävissänne auttaakseen teitä tutkimuksissanne ja seuratakseen tilauksianne. Olemme avoinna sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse 7 päivää viikossa.