44 Tuotteet

Dealy : yksinomainen toimittaja halpoja suojakuori ita, suojuksia, näytönsuojia ja lisävarusteita Moto G9 Plussalle

Dealy tarjoaa parhaan valikoiman kuoria, suojia, suojakuori ita, näytönsuojia ja lisävarusteita Motorola Moto G9 Plus -puhelimelle alennja tuun hintaan. Hyödynnä alennuksja ja kampanjat kaikista tuotteista ja hemmottele itseäsi. Moto G9 Plussassa on suuri 6,8 tuuman LCD-näyttö. Paneeli on HDR10-yhteensopiva ja tarjoaa Full HD+ -tarkkuuden yhdistja tynä 16 megapikselin (f/2.0) ja usensoriin. Puhelimen sisällä on Snapdragon 730G -piirisarja, jonka rinnalla on 4 Gt RAM-muistia ja 128 Gt tallennustilaa. Tämä kapasiteja ti on laajennja tavissa 512 Gt:iin microSD-muistikortilla. Puhelimessa on 5000 mAh:n akku, jossa on TurboPower 30 -laturi, joka antaa 12 tunnin autonomian vain 10 minuutin latauksella. Älypuhelimessa on nelinkertainen kamera, jossa on 64 megapikselin (f/1,8) pääsensori, 8 megapikselin (f/2,2) ultralaajakulmasensori, makrokamera ja syvyyssensori muotokuvia varten. Tutustu suojauksiin ja lisävarusteisiin, joiden avulla voit käyttää Moto G9 Plus -puhelintasi miellyttävästi ja turvallisesti.

Alennussuoja ja tarvikkeja

Osta korkealaatuisia runkojamme, jotka on valmistja tu materiaaleista, jotka kestävät hyvin elementtejä ja ovat samalla ohuita ja kevyitä. Ne alkavat vain 4,99 eMale ta! Ne ovat ohuita ja ne myötäilevät puhelimesi ääriviivoja kuin suojaava toinen iho. Valikoimamme on laaja: läpinäkyviä suojia, yksivärisiä joustavia silikonisuojia, erittäin kestäviä suojia, hienoja suojia tai suojia, joissa on tukirengas, sekä Survivor, joka tarjoaa kaksi suojakerrosta... Vain 6,99 eMale ta alkaen myymme lompakkomaisia suojia, joiden sisällä on kortteja ja käteistä varten leikattuja aukkoja. Suojat voidaan taittaa haluttaessa kokoon, jolloin niistä tulee käteviä kädja tömiä pidikkeitä jokapäiväiseen käyttöön. Voit siis tarkistaa sähköpostisi tai katsoa videoita täysin turvallisesti. Pääsja silti suoraan käsiksi puhelimesi portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin. Näytönsuojamme ovat erittäin ohuita ja erittäin kestäviä (9H). Lasi ei rikkoudu ja vältyt ärsyttäviltä naarmuilta. Tarjoamme myös karkaistun lasin suojalinssin G9 Plussan takakameramoduulille. Linssit eivät rikkoudu ja vältät naarmut, jotka voivat vaikuttaa valokuvien ja videoiden laatuun. Kutsumme sinut myös tutustumaan tarvikeosastoomme. Löydät ulkoisja akut, laturit, kaapelit, kaiuttimja , kuulokkeja , pyörä- ja autokiinnikkeja , telakointiasemat ja säännöllisja päivityksja . Lisävarusteemme ovat suorituskykyisiä, ergonomisia, tyylikkäitä ja sopivat täydellisesti Moto G9 Plus -laitteesi käyttöön.

Meihin on helppo ottaa yhteyttä

Tavoitat meidät joka päivä puhelimitse tai tekstiviestillä numerosta 06 44 64 64 68 65. Voit myös lähja tää meille sähköpostia, johon vastaamme mahdollisimman pian (katso tämän sivuston kohta "Ota yhteyttä"). Voimme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, ja pidämme kirjaa tilauksistasi. Olemme myös Facebookissa, Instagramissa ja Tik Tokissa.