Takaisin tuotteisiin

Cooque Xiaomi Pad 6 / 6 Pro EVA tuki ja kahva

25,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Cooque Xiaomi Pad 6 / 6 Pro EVA tuki ja kahva
1/5

Tutustu lapsille tarkoitettuun tabletin koteloon, joka on suunniteltu erityisesti Xiaomi Pad 6 / Pad 6 Pro -puhelimelle.
Se tarjoaa optimaalisen suojan kevyen rakenteensa ja korkealaatuisen EVA-kehyksensä ansiosta.
Sen integroitu jalusta tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta ja nettisurffailusta mukavampaa, ja sen kahva helpottaa kantamista.

  • Kevyt, pehmeän tuntuinen suojakuori on valmistettu korkealaatuisesta EVA:sta, joka tarjoaa erinomaisen suojan ja vakauden tabletillesi.
  • Jalustalla varustettu suojakuori tekee kirjoittamisesta, videoiden katselusta, verkkoselailusta ja lukemisesta mukavampaa pitäen kädet vapaina. Siinä on myös helppo kantokahva.
  • Tämä suojakuori tarjoaa täyden pääsyn kaikkiin toimintoihin ja säätimiin (kamerat, kaiuttimet, portit ja painikkeet) ilman, että koteloa tarvitsee poistaa. Täydellisesti sovitettu, sen tarkat leikkaukset ja painikkeet mahdollistavat helpon pääsyn tabletin kaikkiin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
  • Laadukas materiaali yhdistettynä erinomaiseen ammattitaitoon tekee tästä kotelosta erittäin tyylikkään. Suojaa laitteesi täysin iskuilta, hankauksilta, naarmuilta, sormenjäljiltä, liukastumiselta, lialta ja kulmavaurioilta.
Type
Support mains libres
Ultra résistant

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille