Takaisin tuotteisiin

Honor 90 Pro Love Suojakuori

10,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor 90 Pro Love Suojakuori
1/5

Tutustu joustavaan, iskunkestävään koteloon Honor 90 Prolle.
Sen silikoninen muotoilu mukautuu täydellisesti puhelimeesi ja tarjoaa samalla tehokkaan suojan likaa ja tahroja vastaan.
Tämä kevyt ja tyylikäs kuori heijastaa hienostunutta makuasi rakkauden kuvioinnillaan....

  • Kuori ja reunukset on valmistettu TPU:sta, joka mukautuu täydellisesti matkapuhelimen runkoon. Se on sileä, laadukas, kestävä ja joustava sekä kestää likaa ja tahroja.
  • Kevyet, tyylikkäät ja joustavat TPU-kuoret on myös helppo puhdistaa. Ne pitävät suojakuoren ohuena, taskuystävällisenä ja helppokulkuisena.
  • Se on lähes alaston kuori, joka on kevyt, minimalistinen ja vankka ja suojaa olennaiset asiat olematta liian tilaa vievä. Jos haluat ohuen, tyylikkään puhelinkotelon, tämä on hyvä valinta.
  • Iskunkestävä TPU matkapuhelimellesi. Pieni korotettu reuna suojaa kameraa ja näyttöä. Pidä puhelimesi turvassa pudotuksilta kaikista kulmista. Tarjoaa täydellisen suojan puhelimellesi
  • Kestävä puhelimen kuori on todella kaunis ja erittäin helppo asentaa/irrottaa, jolloin puhelimesi pysyy alkuperäisessä mallissa. Täysi pääsy käyttöliittymään, kameran objektiiviin, kuulokeliitäntään, kaiuttimeen ja mikrofoniin.
Matière
Silicone
Type
Motifs

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille