Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G nahkakotelo

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G nahkakotelo
1/5

Tutustu tyylikkääseen ja kestävään suojakuoreemme Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G -älypuhelimelle.
Yhdistämällä retro kuvioitu PU-nahka, pehmeä TPU ja kova PC, tämä suojakuori tarjoaa optimaalisen suojan kolhuilta ja naarmuilta.
Sen ohut ja kevyt muotoilu takaa optimaalisen helppokäyttöisyyden, ja sen tarkat aukot takaavat helpon pääsyn kaikkiin laitteen toimintoihin.

  • Laadukkaat materiaalit: Retro kuvioitu PU-nahka + pehmeä TPU-puskuri + kova PC-taustakuori, kolmen materiaalin synteesi suojaa puhelintasi putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta.
  • Pehmeä TPU-reuna: Suunniteltu parantamaan pehmustusta ja iskunvaimennusta, mikä auttaa suojaamaan puhelinta putoamisilta ja iskuilta. Pehmeät reunukset tekevät kuoresta myös mukavan pitää kädessä.
  • Näytön suojaus: Kotelon reunukset on nostettu hieman 1 mm näytön tason yläpuolelle, jotta se tarjoaa lisäsuojaa halkeamia ja naarmuja vastaan, kun laite asetetaan alaspäin.
  • Ohut ja kevyt: hybridimateriaalin muotoilu suojaa puhelinta ilman turhaa koristelua tai ylikuormitusta, joten voit kuljettaa sitä taskussa, repussa tai muussa laukussa.
  • Tarkat leikkaukset: Tarjoaa täydellisen pääsyn portteihin ja toimintopainikkeisiin, kaiuttimiin ja kameraan kuorta irrottamatta, helppo asentaa ja poistaa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille