Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Premium pehmustettu suojakuori

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G Premium pehmustettu suojakuori
1/8

Tutustu korkealaatuiseen PU-nahkakuoreen Xiaomi Redmi 13 4G / 13 5G -puhelimelle.
Ainutlaatuisen timanttikuvioisen muotoilun, käytännöllisen vetoketjullisen taskun ja kokoontaitettavan jalustan ansiosta tässä kotelossa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus.
Se tarjoaa täydellisen suojan iskuja ja naarmuja vastaan ja mahdollistaa samalla helpon pääsyn kaikkiin puhelimen toimintoihin.

  • Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka takaa kestävyyden ja mukavan otteen. Täydellinen niille, jotka haluavat järjestää olennaiset tavaransa tyylillä.
  • Tämä suojakuori tuo puhelimeesi ripauksen glamouria ainutlaatuisella timanttikuviollaan.
  • Lompakkokotelo, jossa on vetoketjullinen tasku: Suunniteltu käytännöllisellä vetoketjullisella taskulla, joka on ihanteellinen kolikoiden, avainten tai pienten esineiden turvalliseen säilyttämiseen.
  • Jalusta tarjoaa mukavan ja vakaan katselukulman riippumatta siitä, katsotko videoita, surffaatko verkossa vai soitatko videopuheluita.
  • Täydellistä suojausta varten suunniteltu suojakuori suojaa kaikki kulmat ja sivut ja suojaa laitettasi putoamisilta, kolhuilta ja naarmuilta.
  • Kuoressa on tarkat leikkaukset, joiden ansiosta pääset helposti käsiksi kaikkiin painikkeisiin, portteihin ja kameraan ilman, että kuorta tarvitsee irrottaa.
  • Käytännöllisellä rannehihnalla varustettu suojakuori tarjoaa paremman turvallisuuden ja siirrettävyyden, mikä vähentää vahingossa tapahtuvien putoamisten riskiä.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille