Takaisin tuotteisiin

Xiaomi Redmi 13 5G / 13 4G selkeä Ultra Slim suojakuori

12,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Xiaomi Redmi 13 5G / 13 4G selkeä Ultra Slim suojakuori
1/3

Tutustu ultraohueen suojakoteloon Xiaomi Redmi 13 5G / 13 4G:lle.
Laadukkaasta läpinäkyvästä TPU-muovista valmistettu suojakotelo tarjoaa optimaalisen suojan säilyttäen samalla laitteesi alkuperäisen estetiikan.
Tarkkojen leikkausten, joustavuuden ja keveyden ansiosta tässä kuoressa yhdistyvät toiminnallisuus ja tyyli, mikä parantaa käyttökokemusta.

  • Laadukkaasta TPU:sta valmistettu suojakuori tarjoaa kristallinkirkkaan, erittäin ohuen profiilin, joka säilyttää laitteesi alkuperäisen ulkoasun ja tarjoaa samalla olennaisen suojan.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla, jotka takaavat helpon pääsyn kaikkiin puhelimen portteihin, painikkeisiin ja toimintoihin kuorta irrottamatta.
  • Joustava TPU-rakenne tarjoaa erinomaisen kestävyyden ja suojan jokapäiväistä kulutusta, kuten naarmuja, pieniä pudotuksia ja iskuja vastaan.
  • Tämä suojakuori lisää puhelimen paksuutta minimaalisesti, säilyttäen tyylikkään, ohuen muotoilun, joka sopii mukavasti käteen ja taskuun.
  • Rungossa on korotetut reunukset kameran aukon ympärillä, jotka suojaavat linssiä naarmuilta ja iskuilta, kun se asetetaan tasaisille pinnoille.
Matière
Silicone
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille