Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori koristeniitti ja kantolenkki

12,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Suojakuori
 koristeniitti
 ja kantolenkki
1/8

Tutustu kestävään ja tyylikkääseen lompakkokoteloon Samsung Galaxy S24 FE:lle.
Pehmeän tuntuisesta PU-nahasta ja TPU-sisäkuoresta valmistettu suojakuori tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja samalla optimaalisen suojan laitteellesi.
Siinä on useita korttipaikkoja, joiden avulla on helppo kuljettaa tärkeitä tavaroita, ja se muuntuu helposti käteväksi jalustaksi handsfree-katselua varten.

  • Pehmeän tuntuisesta PU-nahasta ja TPU-sisäkuoresta valmistetussa kotelossa yhdistyvät kestävyys ja tyylikäs ulkonäkö. Painetut viivat ja puukuvioinen materiaali tuovat laitteeseesi ainutlaatuisen kosketuksen.
  • Kotelossa on hienot painoviivat ja puukuvioinen materiaalirakenne, jotka lisäävät sen esteettistä vetovoimaa ja tarjoavat erottuvan, muodikkaan ulkonäön.
  • Tässä kotelossa on useita korttipaikkoja, joten voit kuljettaa tärkeimpiä kortteja ja käteistä vaivattomasti, jolloin puhelimen suojakuori muuttuu käytännölliseksi lompakoksi.
  • Taitettava kansi toimii myös jalustana, joten se tarjoaa kätevän handsfree-katselun vaakatasossa. Täydellinen videoiden katseluun, videokeskusteluun tai lukemiseen.
  • Vahva magneettilukko pitää puhelimen ja arvoesineet turvassa. Magneettisuljin varmistaa, että suojakuori pysyy kiinni, kun sitä ei käytetä, ja tarjoaa näin lisäsuojaa.
  • 360 asteen suojaus täysin koteloidulla TPU-kuorella varmistaa, että laitteesi on suojattu iskuilta, naarmuilta ja putoamisilta. Jokainen kulma ja sivu on suojattu
  • Mukana käytännöllinen käsivarsinauha helppoa kantamista varten. Käsihihnan avulla puhelin on helppo pitää turvallisesti paikallaan liikkeellä, mikä estää vahingossa tapahtuvat pudotukset.
Matière
Silicone
Type
Klassinen
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille