Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE vetoketjullinen taskukotelo

13,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE vetoketjullinen taskukotelo
1/8

Tutustu Samsung Galaxy S24 FE -puhelimen laadukkaaseen suojakoteloon, jossa on tyylikäs muotoilu ja käytännölliset toiminnot.
Tämä suojakuori tarjoaa vankan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan ja antaa sinulle mahdollisuuden kuljettaa tärkeimpiä korttejasi ja pientä käteismäärää kätevästi.

  • Valmistettu ensiluokkaisesta PU:sta, jossa on TPU-sisäkuori, joka tarjoaa tyylikkään ulkonäön ja samalla vankan suojan jokapäiväistä kulutusta vastaan.
  • Sisältää useita korttipaikkoja ja kuoreen integroidun käteiskorttipaikan, jonka avulla voit kätevästi kuljettaa tärkeitä kortteja ja pientä käteistä.
  • Älykäs vetoketjullinen muotoilu, jossa säilytetään turvallisesti pieniä arvoesineitä, kuten kolikoita ja avaimia, eikä mitään putoa ulos.
  • Tässä kotelossa on taitettava kansi, joka toimii myös jalustana, ja sen avulla voit katsella mediaa helposti hands-free maisematilassa.
  • Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla kaikille porteille, painikkeille ja kaiuttimille, jotka mahdollistavat helpon pääsyn suojauksesta tinkimättä.
  • Sisältää magneettilukon, joka pitää kotelon tukevasti kiinni, kun sitä ei käytetä, ja tarjoaa lisäturvaa laitteelle ja sen sisällölle.
  • 360 asteen suojaus täysin koteloidulla TPU-suojakuorella varmistaa, että laitteen jokainen kulma on suojattu kolhuilta, naarmuilta ja putoamisilta.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Avec fermeture éclair

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille