Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE lompakkokotelo, jossa on niittikoristelu

19,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE lompakkokotelo, jossa on niittikoristelu
1/8

Tutustu Samsung Galaxy S24 FE -puhelimen koteloon, jossa yhdistyy kaksinkertainen suojaus PU-nahasta valmistetulla ulkopinnalla ja pehmeällä TPU-sisäkuorella.
Sen tyylikästä muotoilua korostaa niittikoriste.
Siinä on myös lompakkotoiminto korttien ja rahojen säilyttämistä varten.

  • Yhdistää PU-nahasta valmistetun ulkokerroksen ja pehmeän TPU-sisäkuoren, joka tarjoaa kaksoissuojaa ja suojaa puhelinta naarmuilta ja kolhuilta.
  • Muodikas niitti koriste: koristeltu niitti koriste, tämä suojakuori nostaa tyyliä puhelimen, joten se enemmän muodikas ja silmäänpistävä.
  • Lompakkotoiminnot: Lompakkomuotoilu helpottaa korttien ja rahojen hallintaa ja pitää tärkeät tavarat hyvin järjestyksessä.
  • Lisää säilytystilaa: Sisältää vetoketjullisen taskun, jossa on lisää säilytystilaa pienille esineille, kuten kolikoille ja avaimille.
  • Turvallinen sulkeminen: Magneettisalpaus varmistaa, että kaikki tavarasi pysyvät turvallisesti kotelon sisällä, jolloin ne eivät pääse putoamaan ulos.
  • Kätevä kokoontaitettava jalusta: Taitettavan jalustan ansiosta näyttöä on helppo katsella ilman käsiä, joten se sopii erinomaisesti videoiden katseluun tai internetissä surffailuun pitämättä puhelinta kädessä.
  • Täydellinen suojaus: Tarjoaa täyden suojan jokapäiväistä kulumista, kuten naarmuja ja kolhuja, vastaan ja varmistaa, että puhelimesi pysyy täydellisessä kunnossa.
  • Käytännöllinen rannehihna: Mukana tulee rannehihna, joten puhelinta on kätevä kuljettaa turvallisesti mukana missä tahansa.
Matière
Silicone
Simili cuir
Type
Avec fermeture éclair
Lanière

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille