Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy S24 FE Iskunkestävä suojakuori

11,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy S24 FE Iskunkestävä suojakuori

Tutustu laadukkaaseen iskunkestävään koteloon Samsung Galaxy S24 FE:lle.
Tämä suojakuori on valmistettu PC:n ja TPU:n yhdistelmästä, ja se tarjoaa vankan suojan putoamisia vastaan, ja sen pehmeä tuntuma takaa mukavan otteen.
Se on kestävä ja helppokäyttöinen, ja sen muotoilu takaa, että se näyttää aina hyvältä ja on erittäin helppo asentaa ja poistaa.
Se tarjoaa täydellisen suojan jokapäiväistä kulumista, tahroja, naarmuja ja putoamisia vastaan.

  • Ensiluokkainen materiaali: Tämä PC:n ja TPU:n yhdistelmästä valmistettu puhelimen kuori tarjoaa vankan putoamissuojan ja samalla pehmeän tuntuman, joka takaa mukavan otteen.
  • Kestävä ja helppokäyttöinen: Tämän kotelon kestävä muotoilu takaa, että se näyttää aina hyvältä ja on erittäin helppo asentaa ja irrottaa, joten se on käytännöllinen valinta jokapäiväiseen käyttöön.
  • Täydellinen suojaus: Suojaa puhelimesi jokapäiväiseltä kulumiselta, tahroilta, naarmuilta ja putoamisilta ja pitää laitteesi täydellisessä kunnossa.
  • Tarkat leikkaukset: Tarkat reikien paikat ja täydellinen istuvuus mahdollistavat kaikkien painikkeiden, porttien ja toimintojen esteettömän käytön.
  • Korotetut reunukset antavat lisäsuojaa: Korotettu reunus ja reunukset suojaavat takakameraa ja etunäyttöä naarmuilta, mikä antaa lisäsuojaa puhelimen herkimmille osille.
Matière
Silicone

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille