Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy A24 4G Slim Suojakuori

11,99 €
Väri:

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy A24 4G Slim Suojakuori
1/7

Tutustu Samsung Galaxy A24 4G -puhelimen koteloon, joka on suunniteltu huolellisesti ja yksityiskohtaisesti, jotta kaikki puhelimen ominaisuudet ovat esteettömästi käytettävissä.
Se tarjoaa korkeatasoisen suojan kameralle ja näytölle ja varmistaa samalla tehokkaan lämmönsiirron sisäisen hunajakennokuvionsa ansiosta.

  • Tämä kuori tarjoaa ihonpehmeän tuntuman ja takaa samalla pitkäaikaisen kestävyyden sekä naarmujen ja kulumisen kestävyyden.
  • Kuoressa on tarkkaan leikatut aukot kameralle, kaiuttimille ja äänenvoimakkuuspainikkeille, joten puhelimen toimintoihin pääsee täysin käsiksi ilman häiriöitä.
  • Kuoressa on korotetut reunukset kameran ja näytön ympärillä, mikä luo suojan, joka suojaa naarmuilta ja suorilta iskuilta. Tämä harkittu muotoilu varmistaa, että puhelimen herkimmät alueet ovat turvassa.
  • Kuoren sisäpuoli on nerokkaasti suunniteltu hunajakennokuvioinnilla, joka edistää tehokasta lämmöntuottoa. Tämä ominaisuus auttaa ylläpitämään laitteesi suorituskykyä pitämällä sen viileänä myös pitkäaikaisen käytön aikana.
  • Suojaavista ominaisuuksistaan huolimatta kotelon profiili on ohut ja kevyt, joten se on helppo asentaa tai poistaa. Sen tyylikäs muotoilu varmistaa, että älypuhelintasi on helppo kuljettaa mukanasi lisäämättä turhaa tilaa.

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille