Takaisin tuotteisiin

Samsung Galaxy A24 4G Kirkas 3-in-1-suojakuori

13,99 €

seurantanumerolla

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme verkossa tai viestitse

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Samsung Galaxy A24 4G Kirkas 3-in-1-suojakuori
1/7

Tutustu läpinäkyvään koteloon Samsung Galaxy A24 4G:lle, joka on suunniteltu tarjoamaan optimaalisen suojan puhelimellesi.
Tämä kuori koostuu kolmesta osasta: etukehyksestä, takakuoresta ja puskurista, jotka tarjoavat 360 asteen suojan. Se on helppo asentaa ja irrottaa...

  • Puhelimen kuori on valmistettu korkealaatuisesta TPU:sta yhdistettynä akryyliin, joka tarjoaa kirkkaan ja kestävän suojakuoren.
  • Kolme yhdessä -rakenne: Tämä kuori koostuu kolmesta osasta: etukehyksestä, takakannesta ja puskurista, jotka tarjoavat 360 asteen suojan.
  • Selkeä näkymä: Läpinäkyvä akryylimateriaali tarjoaa kristallinkirkkaan näkymän puhelimen viehätykseen säilyttäen samalla sen alkuperäisen ulkonäön.
  • Tarkka istuvuus: Suunniteltu tarkoilla leikkauksilla kameraa, painikkeita ja portteja varten, mikä takaa helpon pääsyn ja toimivuuden.
  • Korotetut reunukset : Suunniteltu korotetuilla reunoilla näytön ja kameran ympärillä, jotka tarjoavat lisäsuojaa pintanaarmuja vastaan.
  • Suojaus: Nelikulmainen putoamissuojaus, joka tarjoaa paremman turvallisuuden tahattomia putoamisia ja iskuja vastaan.
  • Helppo asennus: Kolmiosainen kokoonpano on helppo asentaa ja irrottaa, mikä takaa turvallisen pidon ja optimaalisen suojan.
Matière
Silicone
Type
Transparent

Kerro mielipiteesi

Palautteesi auttaa meitä parantamaan valikoimaamme.

Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

Saatat myös pitää näistä

kaikille puhelinmalleille